Computere og tasker er væk: Stribe af indbrud i biler ved Rosengårdcentret

Et hul i den forreste siderude ved førersædet var tilstrækkeligt til, at en tyv kunne få åbnet bilen, som Josephine Mogensen og hendes veninder havde parkeret ved Rosengårdcentret, og fra dens bagagerum stjæle fem bærbare computere, en Ipad og flere tasker. Foto: Josephine Mogensen.

Computere og tasker er væk: Stribe af indbrud i biler ved Rosengårdcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adskillige yngre kvinder har mistet computere og tasker efter indbrud i biler, som var parkeret ved Rosengårdcentret i denne uge. Flere af indbruddene er sket i dagtimerne.

Odense: Mindst syv biler er i denne uge blevet udsat for indbrud på parkeringspladserne ved Rosengårdcentret. Fra bilerne er der blandt andet stjålet bærbare computere, værdifulde tasker, skoletasker med bøger og høretelefoner.

Tyverierne er sket ved højlys dag, og tyven eller tyvene har anvendt flere metoder til at komme ind i bilerne; der er enten knust en rude i en af dørene eller låsen i en dør er blevet brudt op. I et tilfælde var der hverken knust ruder eller tegn på, at en dør var brudt op, og bilen var låst, da ejeren kom tilbage til den.

Alligevel var en tyv onsdag mellem klokken 12 og 16 kommet ind i bilen, en sort Toyota Aygo, og havde taget en lyserød Calvin Klein håndtaske og en sort rygsæk. Begge tasker indeholdt en MacBook.

Josephine Mogensen fortæller til Fyens.dk, at hun torsdag var udsat for et lignende tyveri. Sammen med fem veninder var hun taget i Rosengårdcentret ved halvfiretiden om eftermiddagen. Efter at have parkeret bilen ved centrets grønne indgang lagde de jakker hen over deres tasker i bagagerummet, som var udstyret med tonede ruder og dertil et særligt solsejl, fordi det også rummede et hundebur.

Men da de seks unge kvinder ved 19-tiden kom tilbage til bilen, fandt de den forreste siderude ved førersædet knust. Og det var nok for en eller flere tyve til at komme ind.

Mistænker tyvene for at have ventet på p-pladsen

- Så har de kunnet åbne med dørhåndtaget og komme ind i bilen. Det er sket nærmest ved højlys dag, siger Josephine Mogensen, som mistænker tyven for at have holdt øje med hende og veninderne, allerede da de parkerede bilen:

- Da lagde vi alle vores ting om i bagagerummet. De må have fulgt os og set os, da vi gik ind (i centret, red.).

Josephine Mogensen og hendes veninder mistede fem bærbare computere, en Ipad og nogle dyre tasker, blandt andet en kernelædertaske som var et arvestykke.

Hun har efter tyveriet været i kontakt med to andre unge kvinder, som også har været udsat for indbrud i deres biler, der var parkeret ved Rosengårdcentret henholdsvis tirsdag middag og torsdag først på eftermiddagen - i det sidste tilfælde var bilen ifølge politiets oplysninger kun parkeret i 23 minutter, men det var rigeligt til, at en tyv kunne bryde højre fordør i den hvide Peugeot 107 op og stjæle to Apple Macbook Pro fra bilen.

Tyverierne er anmeldt til Fyns Politi, og flere af ofrene har også på Facebook fortalt om indbruddene i bilerne. Her opfordres folk til at være opmærksomme, hvis de bliver tilbudt billige, bærbare computere eller tasker af mærkerne Louis Vuitton, Marc Jacobs og Calvin Klein.

Computere og tasker er væk: Stribe af indbrud i biler ved Rosengårdcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce