Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Columbus blues


Columbus blues

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældremad

Odense Storkøkken: "Indisk kylling"

Jeg har det lidt som Christoffer Columbus: Han troede, han fandt Indien, men fandt noget andet.

Jeg må indrømme, at dette var måltidet, jeg havde glædet mig mest til. Med et vist mod havde storkøkkenet gjort lørdagskylling til indisk kylling, og jeg er en stor elsker af det indiske/pakistanske køkken.

Men jeg fandt aldrig Indien. Ja, jeg ved faktisk slet ikke, hvad jeg fandt, andet end en trist stemning.

Korma Cooking Sauce står der på varedeklarationen som ingrediens. Det skulle angiveligt være en karryholdig sauce. Men en ting ligger helt fast: Man havde været alvorlig karrig med karryen - den var ikke til at smage.

Det var ganske enkelt en ubestemmelig, karakterløs sovs, der trak et ellers udmærket initiativ ned på det jævne.

Ærgerligt, for der var to stykker lydefri kyllingekød samt ris med ærter og urter i stedet for de idelige kartofler. Men maden var kun til to stjerner - den tredje gives for modet til at være anderledes. Jesper Mads Eriksen

Columbus blues

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.