Clausens tirader


Clausens tirader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VAREMÆRKE Skønt jeg rent fysisk, er en del kilometer væk fra Fyn og Odense, føler jeg med og er åndeligt til stede, også omkring den politiske debat om et systemskifte i byen

Den tidligere folketingskandidat for Centrumdemokraterne, fhv. politiassistent Uffe Clausen, der siden har afprøvet diverse partier, (i Århus fik han det røde kort fra Venstre, hvor han på det yderste mandat blev medlem af byrådet) geråder jo vanligt med sine særstandpunkter, som ingen venstremand m/k i Århus kunne kapere.

Siden har han udbredt sig i Odense, og for nogen tid siden kaldt sig "medlem af Venstre", hvad han så ikke mere gør, af gode grunde, for flakkeri er ikke dette partis varemærke.

Et af Clausens "varemærker" er had til begrebet kultur og vrede over rådmandsinstitutionen. Vi kan hans endelige række af tirader på disse punkter, både fra hans tid i Århus og nu i Odense.

Naturligvis er der forskel på partier, men ét er til gengæld sikkert, illoyalitet og kværulance bliver ikke mødt med anden reaktion end trækken på skuldre, og er på langt sigt dømt til en prut ved glemslens flod. En retfærdig bedømmelse.

Clausens tirader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce