Citybois: - Vi er ikke længere pattebørn

Anthon Edwards Knudtzon (th.) og Thor Blanchez Farlov, også kendt som Citybois, giver koncert på Posten. Året er kun lige begyndt, men de to drengen forventer meget af 2018. De udgiver nemlig ny musik, som ifølge duoen, er mere personlig end tidligere. Pr-foto

Citybois: - Vi er ikke længere pattebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske popduo, Citybois, som består af drengene Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, stod for første gang på scenen i 2015 i tv-programmet X Factor. Duoen endte med en fjerdeplads og har siden haft hits som "pool" og "Dum som mig". I aften, onsdag den 7. februar, gæster de to friske drenge scenen på Posten i Odense.

Hvad har været den største omvæltning ved at blive kendt sanger? Anthon: - Det må være det med at blive genkendt på gaden og at få taget billeder med folk. Det er mærkeligt at tænke på, at man er en offentligt kendt person.Thor: - Man får gratis pizza på det lokale pizzaria. Det er stort. Men også at spille koncerter, og at folk gider komme ind og se mig med en mikrofon i hånden. Det er stort.

Hvordan har jeres venskab ændret sig, efter I er blevet kendte? Thor: - Det er blevet stærkere. Anthon: - Vi er tvunget til at være sammen og til at arbejde sammen. Så på en eller anden måde er vi tvunget til at være venner. Men vi elsker jo begge musik, og så er det godt at have en god ven, som man kan opleve tingene med. På den måde er man aldrig alene.

Har I kærester? Anton: - Jeg har fået en kæreste. Det er ret nyt. Thor: - Jeg er stadig single. Jeg har ikke planer om at finde én lige nu. Men hvis kærligheden kommer, så kommer den. Jeg vil gerne fanges af kærligheden i stedet for at søge den.

Hvilken sanger ville I gerne optræde med? Thor: - Drake. Og hvis det må være en kunstner, som ikke lever længere, vil jeg sige Michael Jackson. Anthon: - Drake eller Chris Brown.

Hvad er jeres livret? Anthon: - Bøf med bearnaise. Og hvis du spørger til min yndlingsdrink, siger jeg cablegram. Det budskab må du gerne sprede i Odense. Thor: - Den er svær, men jeg elsker også bøf med bearnaise.

Hvilken af jeres egne sange er jeres yndlings og hvorfor? Thor: - "Pool". Det er det bedste nummer, vi nogensinde har lavet. Det er lyden af min 2017-sommer med mange dejlige minder. Jeg forbinder den kun med kærlighed. Faktisk synes jeg, at det er det bedste udgivet nummer i Danmark sidste år. Anthon: - Enig med Thor.

Hvilken scene er den fedeste, I har stået på?Begge: - En udsolgt koncert i Falconer Salen. Det var et rigtig fedt show, og helt klart den fedeste scene. Ellers Royal Arena, Grøn Koncert i København og Store Vega. En fed scene er en scene med god lyd, kæmpe højtalere og masser af publikum.

Hvis I skulle sammensætte jeres egen drømmerejse, hvor skulle den så gå hen og hvorfor? Thor: - Vi har lige været i LA. Det er bestemt ikke sidste gang. Så jeg vil 100 procent sige LA. Der er store muligheder. Især for en dansker som jeg, der gerne vil overtage verden. Det kan man gøre derovre. Det er min drømme. Anthon: - Jeg er på samme vogn.

Hvad ser I mest frem til i 2018? Begge: - 100 procent at skulle udgive ny musik og at spille alle de koncerter, som vi er booket ind til.

Hvordan adskiller jeres nye musik sig fra det, som I tidligere har udgivet?

Thor: - Vi har udgivet nogle fede sange i 2017, men der sker store ændringer i vores musik i 2018. Vi er blevet bedre til at skrive tekster, og det er blevet mere personligt. Man kommer tættere på os. Vi er ikke længere pattebørn, og musikken er ikke før børn.

Hvad drømmer I om for fremtiden?Begge: - Vi drømmer om at kunne leve af vores musik resten af livet. Og så drømmer vi om at spille rigtig mange shows, turnere danmark rundt og måske også komme til udlandet. It's the great dane dream.

Vi er tvunget til at være sammen og til at arbejde sammen. Så på en eller anden måde er vi tvunget til at være venner. Men vi elsker jo begge musik, og så er det godt at have en god ven, som man kan opleve tingene med. På den måde er man aldrig alene.
Anthon Edwards Knudtzon
Fakta
Navn: Anthon Edwards KnudtzonAlder: 19 år

Civil status: Kæreste

Stilling: Sanger
Koncert med Citybois. Arkivfoto: Claus Fisker
Koncert med Citybois. Arkivfoto: Claus Fisker

Fakta
Navn: Thor Blanchez FarlovAlder: 18

Civil status: Single

Stilling: Sanger

Citybois: - Vi er ikke længere pattebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce