Cirkusfest skal give en pause fra julen

Tivoli de Trash starter lørdag 16. december klokken 11, og varer til festen slutter klokken 02. Arrangørerne ser det, som en anden måde at markere året, der er gået. Foto: Hans Kristian Hannibal Bach 

Cirkusfest skal give en pause fra julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både små og store bliver underholdt, når Dynamo lørdag inviterer indenfor til cirkussjov, kabaret og fest til ud på natten. Arrangementet skal være med til at give en pause fra juleræset.

Inden længe rammer julen for alvor, og allerede nu er de fleste odenseansere viklet ind i julelys, på jagt efter julegaver og står midt i det store juleræs, men lørdag er der et alternativ til månedens jule-tamtam. På Finlandskaj 6 i Odense, kan man hele lørdag få en pause fra jul og nisser, når Dynamo byder velkommen til Tivoli de Trash. Her kan både børn og voksne få indblik i cirkuslivet, opleve cirkusartister optræde - og for de voksne - se kabaret og feste til langt ud på natten. 

- Vi blev kontaktet af Odense Kommune, som spurgte, om vi ikke ville lave et alternativ til H.C. Andersen Julemarkedet. Tivoli de Trash er et heldagsarrangement, hvor man kan slippe for jul lidt og i stedet komme og bruge sin krop, være kreativ og bruge tid med hinanden, siger Gry Lambertsen, kunstnerisk leder hos Dynamo. 

 

 

Fejring af det forgangne år

Til Cirkus de Trash vil der fra klokken 11 blandt andet være cirkusworkshops, mad fra Peru, et kreahjørne, hvor man kan lave cirkusfigurer, og en børnetatoveringstombola. Og så kan man smadre mormors porøse julepynt i det muntre køkken eller få taget et billede forklædt som en livstræt nisse i en photo booth. Det voksne publikum kan efterfølgende blive underholdt med kabaret med blandt andet artister fra ind- og udland og Copenhagen Laptop Orchestra, der spiller til showet. Dagen afsluttes med fest, hvor man kan få en rigtig tatovering - hvis man tør.   

- Vi har omdannet hele hallen til et cirkus- og tivoli-miljø, så gæsterne kan forvente at træde ind i et helt andet univers. Man må sige, at det går i en hel anden retning end traditionelle julearrangementer. Vi har æbleskiver og glögg, men vi har også meget andet. Vi ser det, som en anden slags fejring af året, der er gået, siger Gry Lambertsen. 

Billetter til kabareten skal købes på www.billetto.dk, og man kan læse mere om arrangementet på www.dynamoworkspace.dk

Cirkusfest skal give en pause fra julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce