Det har været et par tumultariske uger for Cirkus Dannebrog, der er gået konkurs og genopstået i en ny konstruktion.

Lørdag 26. marts er der forårspremiere i Odense på Christmas Møllers Vej. De efterfølgende to dage kan man samme sted opleve cirkuset, og det kan blive aktuelt for Bullerup-borgerne, da Cirkus Dannebrog har aflyst forestillingen der 29. marts.

- Vi er utrolig kede af, at vi ikke kommer til Bullerup, hvor vi har været i 39 år og nærmest kender alle. Men det kan ikke lade sig gøre, da vi på grund af omstændighederne har nogle logistiske problemer. Vi håber, at vi kommer tilbage næste år, og at borgerne i Bullerup kan lokkes til Odense, Kerteminde, Nyborg eller en af de mange andre fynske byer, vi gæster, siger direktør Agnete Louise Enoch.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.