Chris Barbers trompetist faldt og brækkede armen


Chris Barbers trompetist faldt og brækkede armen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trompetisten Pat Halcox kom på uventet overarbejde, da han tirsdag aften gav afskedskoncert med Chris Barbers berømte jazzband i Odense Koncerthus.

Årsagen var, at Halcox' trompetkollega Mike Henry bare tre timer inden koncerten, under en afslappet bytur, var så uheldig at snuble og brække armen i fodgængerovergangen på Thomas B. Thriges gade.

Turnéarrangør Søren Vind, Aarhus, fortæller, at han fulgtes med bandet, da det skulle have noget at spise, og at han ville ind og hilse på personalet hos DanBillet i Overgade.

- Da jeg kom ud igen lå Mike på gaden, og jeg fik et chok.

Den dygtige trompetist, som på Europa-turen supplerer den 76-årige Pat Halcox på dennes afskedsturné, blev kørt på OUH's skadestue.

Efter endt behandling blev Mike Henrys beskadigede højre arm bundet op, og den uheldige trompetist, der er udset til at afløse Pat Halcox i Chris Barbers orkester, måtte med dyb beklagelse melde fra til tirsdag aftens Odense-koncert, der kom i gang med 10 minutters forsinkelse.

For det første fordi bandet i sidste øjeblik skulle øve nogle numre med kun én trompetist, og for det andet fordi mesteren selv stod ude i foyeren med en sværm af fans omkring sig og skrev autografer på cd'er og DVD'er.

Samtidigt dukkede Mike Henry op i Carl Nielsen Salen - og det eneste han spurgte efter var en "open sandwich" - som han fluks fik serveret fra Hotel H.C. Andersens Restaurant.

Efter spisetid spurgte Søren Vind, hvad han så vil gøre med koncerten torsdag i Bremen. Dertil svarede Mike Henry knastørt: - Det er ikke så svært, så spiller jeg bare med venstre hånd.

Chris Barbers trompetist faldt og brækkede armen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce