Chokeret vidne: Jeg hørte den skrige

I går aftes måtte Henrik Coort samle en mishandlet hundehvalp op fra en papircontainer bagerst i billedet. Forinden havde Lis Petersen været vidne til, hvordan hundens ejer, en 29-årig mand, sparkede og trampede hunden halvt ihjel.
Foto: Jørgen Hansen

Chokeret vidne: Jeg hørte den skrige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag døde en hund efter grov mishandling. Forinden havde vidner set hvordan gerningsmanden trampede på dyret og til slut efterlod den i en papircontainer

- Da jeg åbnede vinduet hørte jeg hyl og skrig. Jeg så ham trampe på tasken med hunden indeni. Da han gik derfra igen gik han så roligt, som om intet var sket, siger Lis Petersen.

Mandag aften var hun vidne til en 29-årig mands grove mishandling af en stor hvalp i Hjallese. Efter at have trampet og stukket hunden med en kniv efterlod han det dødeligt sårede dyr i en papircontainer.

Inden hunden blev smidt i affaldscontaineren havde Lis Petersen og hendes 16-årige datter hørt hundens ynkelige skrig fra lejligheden ovenover.

- Jeg kan høre, hvordan han tramper på hunden og den skriger. Det har været voldsomt, for bagefter kan jeg høre, at han vasker sig, fortæller hun.

Mens mishandlingen står på ringer Lis Petersen efter sin kæreste Henrik Coort. Han kontakter politiet, inden han selv kaster sig ind i bilen, for at køre ud til boligblokken i Hjallese.

Inden hverken kæresten Henrik Coort eller politiet når frem, hører Lis Petersen den 29-årige forlade lejligheden ovenpå. Gennem dørspionen ser hun ham gå ned af trapperne og ud på gaden. I armene bærer han en sort taske med hvalpen indeni.

Fra vinduet ser hun, hvordan den 29-årige tramper og sparker til tasken, inden han smider den i affaldscontaineren.

"En utilregnelig narkoman"

Kort efter ankommer både Lis Petersens kæreste Henrik Coort og politiet. De finder den blødende hvalp i papircontaineren, og det er et syn Henrik Coort ikke glemmer foreløbig.

- Den har flænger overalt og den er blevet stukket med en kniv og trampet på. Den ser bare op på mig, uden at røre sig, mens den hiver efter vejret. Det var som om øjnene sagde: "Vil du ikke bare slå mig ihjel nu?", siger Henrik Coort.

Hvalpen bliver kørt til en dyrlæge, der må aflive den. Imens sparker politiet døren op hos den 29-årige, der har låst sig inde i lejligheden.

Henrik Coort betegner den 29-årige som "en utilregnelig narkoman", der "roder rundt, larmer og smækker med døre når han ikke få sit stof".

Henrik Coort ved også, at den 29-årige tidligere har haft to andre hunde, men ingen af de omkringboende ved, hvor de er blevet af.

- Om han har foræret dem væk til nogen, eller om de også ligger i en container et sted. Det tænker man jo pludselig over nu, siger en rystet Henrik Coort.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag

Chokeret vidne: Jeg hørte den skrige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce