Chauffør: - Tag et ekstra stykke citronmåne

Claus Hvidtfeldt forstår godt, at politiet vil dommen i sagen om fartmålingerne på Albanigade, men han er træt af at blive hængt ud som en motorbølle af politiadvokaten.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Chauffør: - Tag et ekstra stykke citronmåne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Hvidtfeldt, som forleden fik rettens ord for, at politiet havde sjusket med fartmålingen, er træt af at blive hængt ud som en fartbølle

Politiets planer om at anke byrettens dom i sagen om upræcise fartmålinger på Albanigade i februar kommer ikke bag på taxachauffør Claus Hvidtfeldt.

- Jeg ville have været mere overrasket, hvis de ikke forsøgte at anke, da udfaldet i byretten er et kæmpe nederlag for dem, siger Claus Hvidtfeldt, som i februar fik en bøde på 2500 kroner og en betinget frakendelse af sit kørekort.

En straf, som byretten i Odense for nylig reducerede til en bøde på 1000 kroner, fordi politiet ikke havde været tilstrækkeligt omhyggelige med indstillingen af radarudstyret. 

Men filmen knækker for den 37-årige taxachauffør dér, hvor politiadvokat Klaus Holten Kristensen fastholder, at politiets måling af Claus Hvidtfeldts fart den pågældende nat er korrekt.

- Klaus Holten Kristensen læner sig op ad en injuriesag, hvis han er citeret korrekt ved at fastholde påstanden om, at jeg har kørt 81 kilometer i timen til trods for byrettens afgørelse. Så jeg vil anbefale ham at respektere domstolenes arbejde, og han kan eventuelt tage et ekstra stykke citronmåne til at trøste sig med, siger taxachaufføren.

Sindsro inden ankesag

Han understreger, at han på det tidspunkt, hvor politiet angiveligt målte hans hastighed til at være mere end 80 kilometer i timen, havde slået en fartpilot til, som kun tillod ham at køre 63.

- Han (Klaus Holten Kristensen, red.) skal ikke hænge mig ud som eller anden kriminel eller som en motorbølle. Gør han det med alle, der bliver frifundet i byretten? Jeg synes ikke om det, siger Claus Hvidtfeldt.

Han ville gerne selv anke sagen til landsretten i håbet om at blive frifundet helt for bødestraf, men den mulighed har han ikke umiddelbart, fordi hans bøde har så lille en størrelse.

- Men jeg er meget fortrøstningsfuld, og heldigvis er det ikke sådan, at retssager skal føres i aviser, så jeg imødeser en eventuel ankesag med stor sindsro, siger Claus Hvidtfeldt.

Chauffør: - Tag et ekstra stykke citronmåne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce