Zara-butik på vej

Der investeres millioner i en ny, lilla gade fuld af mode i Rosengårdcentret. Nu tyder alt på, at den internationale tøjkæde Zara bliver en af modebutikkerne. Illustration: Rosengårdcentret

Zara-butik på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er endnu ingen underskrift på kontrakten, men Rosengårdcentrets direktør fortæller, at der kun er detaljer tilbage i forhandlinger med tøjkæden Zara

Odense: Den er god nok: Den internationale tøjkæde Zara er tæt på at åbne butik i Odense. I Rosengårdcentret.

Det fortæller centerets direktør Carsten Lindblad.

- Jeg kan ikke afkræfte, at de er på vej ind i Rosengårdcentret. Men vi har ingen underskrevet lejekontrakt, siger han

- Hvor langt er I med forhandlingerne?

- Vi er pænt langt. Der er detaljer tilbage, og det er både håbet og forventningen, at vi kan gå på juleferie velvidende, at det bliver til noget.

- Hvis forventningerne bliver indfriet, hvornår vil Zara så åbne?

- Så bliver det en forårsåbning på den rigtige side af påske - altså før påske, siger Carsten Lindblad.

Zara vil få hjemme i en ny og lilla gade i Rosengårdcentret. En gade, hvor mode vil være omdrejningspunktet, og hvor centerdirektøren derfor mener, at Zara passer perfekt ind.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at det vil være en drøm for centeret at få Zara. Det er stylish, og modegraden er flot høj. Og ligesom H&M så har tøjet ingen alder.

Snakken om en odenseansk Zara-butik er taget til de seneste dage - blandt andet på modeblogs - efter tøjkæden har opslået stillinger som manager og dekoratør til "new stores in Odense".

Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger er der imidlertid ikke tale om andre Zara-forretninger end den ene, der er tæt på at blive virkelighed i Rosengårdcentret.

Åbnede i 1975

Zara åbnede sin først butik i 1975 i byen A Coruña i det nordvestlige Spanien og er siden vokset i et sådan omfang, at kæden i dag rummer 2000 butikker fordelt i 88 lande.

Lige nu er København den eneste danske by med Zara-tøj. Storcenteret Field's har en forretning, og det samme har Strøget. Zara-butikken dér er imidlertid lukket i øjeblikket på grund af renovering.

Fyens Stiftstidende har uden held forsøgt at få en kommentar fra Zara.

Zara-butik på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce