Morten Skytte, Odense Aafart, er ærgerlig over, at Odense bare skal have en ren kopi af Carlslund

Odense: Morten Skytte fra Odense Aafart lægger ikke skjul på, at han er skuffet over, at hans bud på et fremtidigt Carlslund i Fruens Bøge ikke fandt nåde for Odense-politikernes øjne.

Den driftige chef for åfarten bekræfter, at han er en af de tre tabere.

- Vi bød åbenbart for lidt. Jer erkender, at jeg er skuffet. Men jeg vil ikke være tudefjæs, og jeg har været i kontakt med Jacob Høffner fra den ejerkreds, som vandt. Jeg lever af at samarbejde med mange i det fælles arbejde med at gøre noget godt for Odense. Jeg regner med andre ord med, at jeg med de nye ejere finder et godt samarbejde, fortæller Morten Skytte.

Åfart-direktøren er på sit velkendte nordjyske tungemål "pisseskuffet" over, at Odense ikke benyttede lejligheden til at kombinere Carlslunds gode gamle historie med nytænkning.

- Udbuddet fortalte ikke, at man ønskede den kopi, som odenseanerne og byens gæster nu får. Det er en skam, at politikerne ikke tog imod det tilbud, vi gav. Dermed mister byen en enestående chance for at føre en tradition videre og samtidig skabe fornyelse, lyder det fra Morten Skytte, der igen og igen understreger, at hans bemærkninger ikke må opfattes som piveri.

Han ønsker ikke at vise billeder af det tabende projekt.

Direkte adspurgt afviser Morten Skytte, at ejeren af Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen, var hans investor. Han vil dog ikke fortælle, hvem investoren er.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
16
Carlslund: - Vi åbner hurtigst muligt

Carlslund: - Vi åbner hurtigst muligt

50
Koncernchef: Den sag lugter af politik

Koncernchef: Den sag lugter af politik

15
Carlslund: Boye forlod byrådssalen, da vennen vandt

Carlslund: Boye forlod byrådssalen, da vennen vandt