Café udbrændte i nat: Politiets teknikere undersøger Four Seasons i næste uge

Politiets teknikere vil undersøge den udbrændte vandpibecafé på Skibhusvej i næste uge. Først derefter kan politiet komme ind på brandårsagen, fortæller efterforskningsleder Jack Liedecke fra Fyns Politi. Foto: Robert Wengler

Café udbrændte i nat: Politiets teknikere undersøger Four Seasons i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politis teknikere skal i starten af den kommende uge undersøge resterne af den udbrændte café Four Seasons i håb om at finde brandårsagen. Politiet er opmærksomme på hærværket i 2016 mod en poolcafé på samme adresse, og den tidligere hændelse indgår i den nye efterforskning.

Fyns Politi har fredag foretaget de første besigtigelser af den udbrændte førstesal på Skibhusvej 83, der indtil natten til fredag husede vandpibecaféen Four Seasons. Men det er endnu for tidligt til at sige, om branden var påsat, fortæller politikommissær og efterforskningsleder Jack Liedecke.

- Vi har haft efterforskere derude og besigtiget brandstedet og lavet efterforskning og afhøring. Men før vi kan få klarlagt arnestedet og brandårsagen, skal vi have vores kriminalteknikere på sagen. Det bliver formentlig i starten af næste uge, og så er vi forhåbentligt lidt klogere.

Brandvæsenet har taget forbehold for, at der kan være tale om en påsat brand og forsøgt at begrænse skaderne ved slukningen for at sikre eventuelle spor. Kan du kommentere på det?

- Jeg har ikke været på stedet, så hvilke forudsætninger brandinspektøren har for den udtalelse, ved jeg ikke. Det kan bygge på hans opfattelse af, hvordan branden har udviklet sig, men det kan jeg kun gisne om, siger efterforskningslederen.

Opmærksom på hærværk i 2016

Politiet er opmærksomme på, at en tidligere café, Pool Caféen, på samme adresse blev raseret for godt to år siden, hvor en gruppe personer med økser knuste tre ruder på førstesalen og smadrede en indgangsdør. I marts sidste år blev tre personer med relation til Black Army idømt 60 dages fængsel for hærværket.

- Vi kender jo godt adressen, hvor der var et økseoverfald. Men der er sket et ejerskifte i mellemtiden. Vi kører en efterforskning, og vi må se, hvad den og de tekniske undersøgelser kan bringe frem, siger Jack Liedecke.

Men det er noget, I har i baghovedet?

- Selvfølgelig har vi dét, når der opstår brand på et sted, hvor der tidligere er begået en kriminel handling. Det er klart, at det vil indgå i vores efterforskning.

Café udbrændte i nat: Politiets teknikere undersøger Four Seasons i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce