Torben Nielsen har ingen anelse om, hvorfor hans café natten til torsdag er blevet ramt af omfattende hærværk. Det fortæller ejeren af Café Kræz til Fyens.dk's reporter torsdag formiddag.

Caféen skulle have været åben torsdag formiddag, men dørene åbnes først med et par timers forsinkelse, fordi skadeservicefolk skal være færdige med at udskifte de 31 ruder, der er blevet smadret ind til caféen.

Der skal også fjernes maling, som er blevet hældt ud over møbler, der stod uden for caféen på Gråbrødre Plads.

Måske en sur gæst?

Torben Nielsen blev ringet op om hærværket tidligt torsdag morgen, og det var en overrasket café-ejer, der måtte i gang med at finde hjælp til at få udbedret skaderne. Der har ikke tidligere været hærværk mod caféen, og Torben Nielsen har ikke kendskab til, at der skulle være nogen trusler mod caféen, fortæller han til Fyens.dk.

Han kender heller ikke til, at nogen skulle have bedt om beskyttelsespenge for caféen. Hans umiddelbare gæt er, at nogen kan være blevet sure over at blive afvist i døren til caféen.

Torben Nielsen forventer, at hans forsikringsselskab dækker skaderne på caféen - dog må han betale en selvrisiko.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
8
Kendt Odense-café: Udsat for omfattende natte-hærværk

Kendt Odense-café: Udsat for omfattende natte-hærværk

48
Café Kræz-ejer: - Nogle må være utilfredse over at blive afvist

Café Kræz-ejer: - Nogle må være utilfredse over at blive afvist

117
Maskerede mænd med køller og peberspray angreb Café Kræz

Maskerede mænd med køller og peberspray angreb Café Kræz