Café Stiften på Hotel Odeon: Deltagerne lægger vægt på indretning, kunst og plads


Café Stiften på Hotel Odeon: Deltagerne lægger vægt på indretning, kunst og plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør her, hvad tre af deltagerne synes om Hotel Odeon efter Café Stiften arrangementet, der bød dem indenfor.

Pia Poulsen (th

med veninden Britta Poulsen, begge Odense)

Pia Poulsen (th) med veninden Britta Poulsen, begge Odense. Foto: Nils Svalebøg

- Vi er begge meget positive over for værelsernes indretning og synes, hotellet er fantastisk. Akustikken er god, for her er ret stille, selv om der er mange mennesker. Jeg har en handicappet mand, og under vores ferier rundt om i verden har vi boet på mange hoteller, som ikke er indrettet helt så godt som her. Jeg bad i dag om at se handicapværelset og bemærkede, at det var hensynsfuldt indrettet - for eksempel var der allerede sat en taburet frem, så man er fri for at bede om én. Og i suiten er der både badekar og bruser, så man ikke skal bede specifikt om at få et værelse med bruser, og begge steder var der små lækre sæber, som jeg også godt kan lide.

Bent Madsen, Odense
Bent Madsen, Odense. Foto: Nils Svalebøg

- Nu har jeg været i Tokyo og bo på hotel, og der er værelserne også ret små ligesom nogle af dem her. Det, der i højere grad slår mig her, er, at der ikke er kunst på hotellet. På værelserne er der godt nok Sonia Brandes-klip, men i restaurant og pejsestue er der ingenting, og jeg vil hellere se på kunst end på nogle farvede glaskander fra en boligforretning. For 50 år siden overnattede jeg nogle gange på det lille Gentofte Hotel, hvor de havde et rødt maleri af Asger Jorn hængende i restauranten. Da vi spurgte, om det kunne betale sig at have så dyrt et billede, svarede de, at vi nok ikke kunne forestille os, hvor mange som kom forbi for at få en kop kaffe og se billedet.

Elly Stær, Odense
Elly Stær, Odense. Foto: Nils Svalebøg

- Jeg synes, hotellet er meget flot og næsten overvældende. Jeg ville dog aldrig booke standardværelset, for jeg synes, der er for lidt plads, og man er næsten ved at vælte fjernsynet ned, når man skal omkring sengen. Og så er det lige i den dyre ende, synes jeg. Min veninde og jeg er på hotel tre til fire gange om året, og vi plejer at snakke om, at der altid er for lidt bordplads til toilettasken på hoteller, og den test bestod Hotel Odeon heller ikke. Der var også for lidt plads her. Jeg synes dog, at det har været interessant at høre om baggrunden for hotellet og tankerne bag.

Café Stiften på Hotel Odeon: Deltagerne lægger vægt på indretning, kunst og plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce