Café Mauritz åbnede på Skibhusvej i 2002. I 2006 blev den overtaget af Hamza Altinok, og sønnen Ahmet Altinok er siden kommet med i virksomheden.I dag ligger Café Mauritz også på Læssøegade og på Dalumvej i Odense, på Gerritsgade i Svendborg og på Nytorv i Middelfart.Ahmet Altinok fortæller, at den første café havde et 40 siders stort menukort, men at det blev barberet kraftigt ned, fordi "vi var ikke dygtige til noget som helst", som han forklarer det.Blandt andet blev pasta- og risretter sorteret fra for at satse på burgere.Når det blev burgere, skyldes det, at kunderne gav god feedback på netop burgerne på grund af den hjemmelavede dressing.Café Mauritz er i 2016 og 2017 kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. Det er virksomheder, der formået mindst at fordoble omsætningen/bruttoresultatet i løbet af fire år.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
2
Burgerkæde bygger på passion og hårdt arbejde

Burgerkæde bygger på passion og hårdt arbejde

1
Mauritz vil være større

Mauritz vil være større