Byrådsnavne


Byrådsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simonsen igen

Det er lige før, den konservative JAN SKOVGAARD SIMONSEN kan kalde sig byrådets 30. medlem. Han har i hvert fald været indkaldt som stedfortræder mange gange. I går var det i stedet for rådmand SØREN MØLLER,

Ikke mindst i de mange sager om Odense Energi og Elsam har Simonsen erstattet den i den forbindelse inhabile rådmand. (kasper)

boye kom 30 sekunder for sent

Præcis klokken 17 åbnes døren fra byrådets forværelse, og ind kommer de 29 vise mødre og fædre med borgmester ANKER BOYE (S) i spidsen.

Sådan var det ikke i går. Boye var blevet opholdt af en telefonsamtale, så han var 30 sekunder forsinket.

De menige ventede dog ikke på ham.

Ifølge borgmesteren var det første gang i 11 år, at han ikke gik ind som den første.

(kasper)

Albani på højkant

Rådmand VILLY LARSEN (SF) er sikker på, at natur- og miljøfolk ikke vil tillade, at en kanalforbindelse tre gange skal passere Stavis Å.

- Jeg vil gerne vædde en kasse Albani med Venstres LARS CHR LILLEHOLT om, at det aldrig vil ske. Når det svar bliver givet, er Villy Larsen, der næste sommer holder 25 års jubilæum i byrådet, for længst blevet pensioneret. (kasper)

snakkende thorsager

Bortset fra kanalforbindelsen blev der kun givet en enkelt bemærkning til én af de andre ni sager. Rådmand SØREN THORSAGER (S) benyttede lejligheden til først at drøfte noget med Venstres JANE MARIE JEGIND og siden med sin direktør PETER STEEN JENSEN og S-ordfører JESS HEILBO. Det skete samtidig med, at fire selvejende børnehaver blev gjort kommunale. (kasper)

Byrådsnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce