Byråd fornyr sig på Hotel Hesselet

Knap 100.000 kroner koster døgnet på Hotel Hesselet i Nyborg.
Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Byråd fornyr sig på Hotel Hesselet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 politikere og en flok ledende embedsmænd holder byrådsseminar i Nyborg om fornyelse, budget og kanalforbindelsen

Odense: I går eftermiddag drog det meste af byrådet og en flok kommunale topembedsmænd i bus til Nyborg - helt præcist til Hotel Hesselet, hvor hele dagen i dag stod i fornyelsens tegn.

Der er også et par andre punkter på det årlige byrådsseminar, der sluttede i eftermiddag klokken 15.30, hvorefter politikerne tog til Odense, hvor der er byrådsmøde klokken 17.

Den samlede pris for seminaret er op imod 100.000 kroner.

I går var eneste officielle programpunkt en orientering fra stadsdirektør Jørgen Clausen og kompetencecenterchef Bente Monsen om status for kommunens økonomi i forbindelse med budgettet for 2010.

Og derefter var der middag.

Det er helt bevidst, at tirsdag aften ikke blev pakket med et stort fagligt program.

- Det er bedst at begynde seminaret efter almindelig arbejdstids ophør, og der skal være tid og plads til, at politikerne kan have samvær under mere uformelle former, siger leder af direktørsekretariatet, Anne Velling i Borgmesterforvaltningen.

Odense Kommune har en bevidst strategi om fornyelse, der skal give plads til at gode ideer - også fra medarbejdere - kan føres ud i livet.

Her til formiddag blev politikerne udfordret om fornyelse og kreative processer via en konkret case.

Senere på dagen fortalte de fem direktører med stadsdirektøren i spidsen om fornyelsesprojekter på kommunale ejendomme, sundhedscenter og velfærdsteknologi.

Inden bussen igen vendte snuden mod Odense, fik politikerne en orientering om, hvordan status er på kanalforbindelsen, der efter planen skal stå færdig i sommeren 2014.

Byråd fornyr sig på Hotel Hesselet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce