Byggekraner skal sikre Jan Boye genvalg

- Vælgerne skal mærke efter i maven. Jeg tror, de vil have en fornemmelse af at bo i en by, der er i udvikling, siger Jan Boye.
Foto: John Fredy

Byggekraner skal sikre Jan Boye genvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odenses borgmester gør status: - Det er godt, men ikke nok.

Om knap halvandet år skal odenseanerne afsætte eller genvælge borgmester Jan Boye (K), men hovedpersonen er ikke meget for at tale om valg endnu.

Han ved dog godt, hvad han selv synes, der er gået godt i Odense med ham ved roret.

- Endelig sker der noget i byen, siger han med henvisning til de kommende års store byggeprojekter: nyt musikhus-teaterhus, nye butikscentre, kanalforbindelse, letbane, nye store parkeringsanlæg og omdannelse af Thomas B. Thriges Gade fra trafikhelvede til en moderne storby-oase.

Endnu mangler odenseanerne at se byggekraner valfarte til byen for at gøre skrivebordsplanerne til virkelighed.

Jan Boye forstår godt, hvis nogen frygter, at der skal "gå Odense i den".

- Det er en kendt sag, at der har været megen snak i Odense og for lidt handling. Det dogme er vi godt og grundigt i gang med at gøre op med, siger han og slår fast, at det afgørende er, at de store beslutninger om markant at ændre byen nu er truffet og pengene afsat.

- I den her byrådsperiode har vi truffet vigtige beslutninger, som rækker langt ind i fremtiden, og som, jeg tror, vil ændre på den opfattelse, man har haft af Odense, siger han.

Når valgdagen kommer, håber og tror borgmesteren, at det vil være synet af de første byggekraner og følelsen af at bo i en by i forandring, der vil tælle til hans fordel.

- Vælgerne skal mærke efter i maven. Jeg tror, de vil have en fornemmelse af at bo i en by, der er i udvikling, siger Jan Boye, der appellerer til, at man ikke går i panik over, at indbyggertallet ikke stiger med den ønskede hast.

- Det skal nok komme, siger borgmesteren.

Byggekraner skal sikre Jan Boye genvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce