Byens kulturaspiranter får frit spil i Den Finske Opera

Casper Christensen Quintet er første navn på scenen i Den Finske Opera. Pr-foto

Byens kulturaspiranter får frit spil i Den Finske Opera

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Fynske Opera giver fem fredage frit spil til fem forskellige værter, der må fylde scenen, med præcis hvad de vil. Konceptet hedder Den Finske Opera.

Det kan gå galt, det kan gå godt - sikkert er det, at det kommer til at gå af.

Den Fynske Opera præsenterer fem fredage sit nyeste koncept: Den Finske Opera.

Det er byens nye frie scene, hvor fem af byens kulturaspiranter - en en poetry slammer, en operasanger, to klassiske slagtøjsspillere, en jazzguitarist og en skuespiller - får lov til at fylde scenen med præcis det, de vil.

- De kan enten selv stå på scenen, eller de kan sætte andre på scenen. Intet act er for underligt, skævt eller vildt. Hver har de blevet givet et tema - som de dog på ingen måde er forpligtet til at overholde. Det er, som I kan forvente, et skud i tågen. Alt er muligt, skriver operaen i en pressemeddelelse.

New Yorker Jazz

Første act, den 16 marts klokken 17-19, bliver dog med sikkerhed jazz. Det er guitaristen Casper Christensen, der er vært, og han har valgt at omdanne Den Finske Opera til en jazzklub i New York.

Han medtager sin egen kvintet bestående af Andreas Bøttiger på tenorsaxofon, Tuomas Korhonen på klaver, Martin Brunbjerg på bas, Malte Svale på trommer og altså Casper Christensen på guitar.

Ifølge pressemeddelelsen spiller kvintetten "originale kompositioner inspireret af jazzscenen i New York, og med lyriske melodier, moderne harmonik og en efterhånden meget sammenspillet gruppe danner hermed et meget moderne udtryk".

Alle kvintettens medlemmer studerer til daglig på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Koncerten er gratis, men da der er begrænsede pladser er det en god idé at booke billet på forhånd. Det kan du gøre på www.denfynskeopera.dk

Brødtekst

Byens kulturaspiranter får frit spil i Den Finske Opera

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce