Best of Odense vinder

Hårde år for Bycyklerne er vendt til succes

Odense Kommunes, Bycyklerne, Nørregade 36-38 vandt i Best of Odense kategorien "Transport". Kontorchef Tine Christiansen har svaret på Ugeavisen Odenses spørgsmål.

Hvad er du mest stolt af ved Bycyklerne?- At vi har fået et bycykelsystem som odenseanerne og byens gæster, efter et par hårde år, har taget til sig, så de nu er mere synlige i bybilledet.

Hvad har været Bycyklernes største succes? - At det er lykkes os og AFA JCDecaux at tilpasse bycykelsystemet, så byen har fået let tilgængelige bycykler at cykle rundt på i Odense.

Hvad er Bycyklernes største udfordring? - At sikre bycyklerne følger med udviklingen i Odense, så de fortsat bliver brugt og er synlige i bybilledet.

Bycyklen som det oplagte valg

Hvordan er Odense som by for bycyklerne?- Odense har rigtig gode cykelbetingelser, herunder mere end 540 km cykelsti og mange naturskønne rekreative stier. Det gør, at cyklen og bycyklen ofte er det oplagte valg for både odenseanerne og byens gæster.

Hvad kan I bruge Best of Odense-titlen til? - Det er en anerkendelse, som vi er meget glade for. Det er altid dejligt, når andre sætter pris på og bruger de tiltag vi stiller til rådighed i byen.

Hvad ser I frem til i 2017? - Det bliver forhåbentlig et år med mange cyklister på cykelstierne og endnu flere der vælger at bruge en bycykel.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
4
Kåret: Restaurant No. 61 er Odenses bedste restaurant

Kåret: Restaurant No. 61 er Odenses bedste restaurant

Stor succes på kort tid

Stor succes på kort tid

1
Il Gusto vandt i Best of Odense 16

Il Gusto vandt i Best of Odense 16