Butiksflytning: Musikhuset Odense er flyttet

Claus Vang har flyttet Musikhuset Odense til nye omgivelser på Skibhusvej 66. Foto: Hasse Frimodt

Butiksflytning: Musikhuset Odense er flyttet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis parkering til kunderne var det vigtigste for Claus, da han skulle finde nyt lokale til Musikhuset Odense

For fem år siden åbnede Claus Vang Musikhuset Odense i lokaler på Lavsenvænget.- Jeg troede dengang, at det skulle være her, jeg skulle drive min forretning til den, dag jeg gik på pension. Men jeg har nu med hjælp af gode venner flyttet Musikhuset Odense til nye omgivelser på Skibhusvej 66.

Hele Gasa området, som Musikhuset også var en del af, skal rives ned og bygges op på ny, og det betød, at vi var tvunget til at flytte ud af lokalerne, siger Claus Vang.

For Claus var det vigtigt at finde et nyt lokale i et område med gratis parkering.- Gratis parkering var vigtigt for mig, fordi mange af de kunder, der besøger Musikhuset, skal have tid og ro til at prøve sig frem og finde præcist det instrument, de har brug. Det kan tit tage timer at udvælge den rigtige guitar eller stryger, og så går det ikke at folk skal føle sig presset på tiden og måske ende med en parkeringsbøde.

Jeg faldt for lokalerne her på Skibhusvej 66. Her er gratis parkering, og så er jeg nabo til Skibhus 17:48. Jeg håber og tror, at naboskabet kan være gavnligt for min forretning, og oplevede allerede imens jeg flyttede ind i lokalet, at flere nysgerrige personer stak hovedet ind for at høre mere om Musikhuset. Ligeledes er jeg nu kommet tættere på Odense Musikskole og Odense Symfoniorkester, siger Claus Vang.

Musikhuset Odense
Musikhuset Odense

Skibhusvej 66

Ejer: Claus Vang

Salg af strengeinstrumenter og strygere , samt diverse tilbehør

Hjemmeside: www.musikhuset-odense.dk

Facebook: Musikhuset Odense

Åbningstider: Mandag lukket, tirsdag-fredag kl. 10-17.30 samt lørdag kl. 10-14

Ekspert i strengeinstrumenter

Musikhuset Odenses indehaver Claus Vang har selv en stor interesse for folkinstrumenter.

- Jeg spiller selv violin og mandolin. Og jeg har specialiseret mig indenfor salg af strengeinstrumenter, hvor jeg har en stor ekspertise. Jeg vil rent faktisk selv gætte på, at jeg har et af Danmarks største udvalg indenfor akustiske strygerinstrumenter. Jeg forhandler mærker som f.eks. Fideliul el strygere, Yamaha og Höfner. Ligeledes har jeg strengeinstrumenter som f.eks. mandola, cittern, resonator mandolin, lut guitar, kontra guitar og akustisk baryton guitar, siger Claus Vang.

Fik rosende ord fra Perry Stenbäck

Inden flytningen havde Claus den gode oplevelse at få besøg af den svenske producer og multimusiker Perry Stenbäck. Han har navne som Erann DD, Sebastian og Michael Vesterskov på samvittigheden.

- Perry kiggede ind i butikken, inden han om aftenen skulle spille på Musikhuset-Dexter. Han hyggede sig et par timer med at spille på de mange instrumenter, jeg har i butikken. Og jeg fik da også en ret god reklame ud af det, da han ligefrem postede på sin facebook profil, at han var på besøg i Musikhuset Odense. Han har skrevet disse ord om sit besøg "Dejlig lille musikshop med lækre akustiske instrumenter", det syntes jeg er så fedt. For tanken med min forretning er jo netop, at folk skal komme forb og se og røre ved instrumenterne, siger Claus Vang.

Hos Musikhuset Odense forhandler Claus Vang også tilbehør som f.eks. strenge, harpiks, blæserolie, stativer og remme samt et stort udvalg af forstærkere til akustiske instrumenter.

Butiksflytning: Musikhuset Odense er flyttet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce