Motorcykeludstyr

MM Motor forhandler blandt andet Bull-it jeans til motorcyklister

Kim Richard Nielsen har over 20 års erfaring indenfor motorcykelbranchen. Han drev tidligere webshop med salg af udstyr til motorcyklister, men med et stort ønske om at udvikle denne webshop til en større forretning, takkede han ja til Kenneth Overvad, da han tilbød at blive medejer af Kims forretning. Sammen har de to nu åbnet butikken MM Motor, hvor de driver, butik, webshop og showroom på Cikorievej 100.

MM Motor

MM MotorCikorievej 100

Ejere: Kenneth Overvad og Kim Richard Nielsen

Forhandler udstyr til motorcyklister.

Åbent: Mandag-Fredag kl. 10-16.30 og åbent efter aftale i weekenden

www.mmmotor.dk

Salg af Bull-it jeans

- For forretningen betyder det rigtig meget, at vi er Importør af Bull-it Jeans. Bull-it jeans er med covec, som er fire gange stærkere end kevlar og anbefales af FIM. Bull-it er verdens stærkeste mc jeans, siger Kim Richard Nielsen. - Covec er lige så stærkt som læder. Det bliver ikke nedbrudt i vask. Og alle jeans er af denim stof. Der dannes et mikroklima inde i buksen, så de føles kolde i varme og varme i kulde. Bull-it jeans er åndbare og vandafvisende. - Ligeledes er vi agent for Modeka i Danmark, som har produceret motorcykeltøj i 70 år og vi importerer også Caberg styrthjelme, Germot styrthjelme og Germot motorcykeltøj.

For forretningen betyder det rigtig meget, at vi er Importør af Bull-it Jeans. Bull-it jeans er med covec, som er fire gange stærkere end kevlar og anbefales af FIM.

Kim Richard Nielsen

Åbningstider

MM Motor holder åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 16.30. Lørdag og søndag er der kun åbent efter aftale.

Kenneth og Kim står bag butikken

- Det er fire år siden, jeg selv begyndte at køre Harley, og herigennem fik jeg en stor interesse for motorcykel branchen, Kenneth Overvad. - Jeg kunne se et stort potentiale i at udvikle Kims webshop til en større forretning. Så jeg kom med de ekstra midler, der skulle til for at udvikle forretningen. Kim har den store know how indenfor motorcykel branchen, så jeg ser os som et stærkt team, siger Kenneth Overvad.

Salg af motorcykel reservedele

Hos MM Motor forhandler de også reservedele til Metrix og Harley Davidson motorcykler. Se eventuelt mere på www.mmmotor.dk eller på facebooksiden MM Motor.

  • Af: