Bunden er nået


Bunden er nået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÆLDREPLEJE: Jeg synes snart bunden er nået med plejen i Odense Kommune.

Nu skal de ældre plejekrævende kun vaskes fem dage om ugen. Hvad vil det ikke betyde for den enkelte borger at få frataget retten til at være lige så velsoigneret i weekenden som man er til hverdag og man er vel ikke plejekrævende for sjov skyld.

Hvor er Ældrerådet henne?

Dette burde da være en oplagt sag for dem, men som jeg så ofte har skrevet, der sidder vist mange af navn, men ikke af gavn i det ældreråd, for det er ikke meget, man hører til dem.

En anden ting som er mig og andre uforståelig er, at i vores distrikt fungerer tingene om dagen perfekt, men når vi kommer til aften og nattevagten er det ikke altid det fungerer.

Der er visse aften- og nattevagter der ikke ved, at høflighed og oplysning over for borgeren ikke koster penge, men der er da heldigvis også de modsatte, dem der bringer solen med, når de kommer. De er høflige, påpasselige og renlige.

Det er dog heller ikke alle, der tager det så højtideligt, man smider dyner og hovedpuder på gulvet selv om der er plads til at lægge disse ting på en stol.

Når man laver om på aftenturene mener blandt andre gruppelederen for aftenholdet ikke det er nødvendigt at oplyse borgerne om dette. Det var da kun, at hjemmehjælperne sagde det til folk, når de var på eftermiddagsbesøg, at man ikke vidste hvornår man kom igen. Nej, vi måtte vente en time og et kvarter på at der kom nogen efter vi havde bedt om hjælp. Dette kan jeg ikke have forståelse for, så må det være planlægningen, det er galt med.

I nat måtte vi vente over halvanden time på, at der kom en sygeplejerske. Det er da ret pinefuldt at skulle vente når ens kateter er stoppet, og disse damer ville også smide sengetøjet på gulvet. Det er noget svineri. De burde vide, at det gør man ikke. Der går da så mange mennesker på det gulv hver dag og hvad har de trådt i?

Dette tillader visse damer sig i et hjem, hvor der bor pårørende. Hvad gør de så ikke hvor folk bor alene? Affaldsposer og snavsede håndklæder tager man heller ikke som sygeplejerske med, men dem der kommer om morgenen skal da ikke rydde op efter dem og de kan da heller ikke se, hvad det beskidte håndklæde har været brugt til.

De damer, der er på nattevagt, må undskylde hvis vi somme tider forstyrrer deres kaffeklub eller deres søvn, men I bliver altså betalt for at arbejde, ellers er det det forkerte job, I har.

Men nogen af jer burde heller ikke en gang have ret til at passe dyr med den fremtoning, I ligger for når I kommer i hjemmet.

PS: Jeg er glad for at have brug for den meste hjælp om dagen, hvor der ikke er langt fra ord til handling, når man kalder, og altid høflige glade piger, der kommer.

Bunden er nået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce