Tre mænd blev anholdt, da politiet natten til lørdag måtte standse et masseslagsmål

Der blev både brugt hunde og knipler, da politiet natten til lørdag rykkede ud for at standse et masseslagsmål. Balladen opstod i forbindelse med en bryllupsfest i området omkring Wichmandsgade i Odense, hvor omkring 20 personer var røget i totterne på hinanden. Det fortæller Thomas Bentsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

- Da vi kommer derud, vender vreden sig mod politiet. I første omgang forsøger vi at få lagt en dæmper på gemytterne, men det lykkes ikke, og derfor sender vi forstærkninger, siger han.

Politiet var derfor massivt til stede i området omkring Odense Havn, hvor tre mænd blev anholdt.

- De løber rundt på bilerne, og da en af kollegerne forsøger at få en af dem ned, bliver der sparket ud efter hovedet på ham. Det hele ender med, at vi anholder to 20-årige mænd fra Odense NØ og en 21-årig mand med ukendt bopæl, siger vagtchefen.

Sidstnævnte er sammen den ene 20-årige sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens den anden 20-årige er sigtet for forsøg på vold mod politiet.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.