Bryllup: Lej din brudekjole

Maria Helene Isaksen ses her med hendes egen brudekjole som hun selv bar da hun blev gift i 1985. Foto: Hasse Frimodt

Bryllup: Lej din brudekjole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du slippe for en stor udgift til en ny brudekjole, kan du nu spare mange tusinde kroner ved at leje din brudekjole hos Brudekjoleudlejning Fyn

Maria Helene Isaksens brudekjole, som hun blev gift i tilbage i 1985, samt 64 andre brudekjoler, nye som brugte, kan du nu leje hos Brudekjoleudlejning Fyn beliggende på Stenløkken 33. Maria, der til dagligt lever af sit arbejde som kraniosakral terapeut og massageterapeut, har med hjælp fra sin søn istandsat et værelse i huset, som nu er indrettet som showroom for Brudeudlejning Fyn.

- Jeg har kjoler fra størrelse 34 og op til størrelse 50. Der er ikke en af kjolerne, der er ens, og jeg har dem i farverne hvid, elfenben, rød og hvid med sorte detaljer. Der er brugte kjoler og kjoler, der aldrig har været brugt. En helt ny brudekjole koster mange penge, og ikke alle kan eller vil give det det koster at købe en ny kjole. Jeg har kjoler der i nypris ligger fra 6000 til 18.000 kroner, men som jeg lejer ud for 1000 til 3500 kroner, siger Maria Helene Isaksen.

Brudekjoleudlejning Fyn v/Maria Helene Isaksen
Brudekjoleudlejning Fyn v/Maria Helene IsaksenStenløkken 33, 5260 Odense S

Tlf: 61 68 05 93

Hjemmesiden: www.brudekjoleudlejning-fyn.dk

Pris for at leje en kjole ligger mellem 1.000 kr - 3.500 kr + depositum, der svarer til kjolens leje + rensning, der er mellem 200 kr - 800 kr , alt efter hvilken kjole du vælger.

Leje af et slør ligger mellem 250 kr - 850 kr ( Slørene er i forskellige længder ) + depositum, der svarer til lejeprisen. Depositummet får du retur, såfremt sløret ikke er blevet ødelagt.

Leje af andet tilbehør ( hårpynt, handsker, taske, sjal, skørt ) ligger mellem 100 kr - 300 kr. + depositum, der svare til lejeprisen. Depositummet får du retur, såfremt tilbehøret ikke er ødelagt eller gået i stykke
Denne brudekjole er Maria Helene Isaksens egen favorit i hendes store brudekjolesamling. Foto: Hasse Frimodt
Denne brudekjole er Maria Helene Isaksens egen favorit i hendes store brudekjolesamling. Foto: Hasse Frimodt

65 brudekjoler til udlejning

Maria Helene Isaksen købte den første brugte kjole i sommeren 2017, og herefter tog det fart, så hun i dag kan fremvise 65 brudekjoler. Kjolerne har hun indkøbt i hele landet.

- Det har været enormt spændende at få samlet et stort og flot udvalg af brudekjoler. Jeg er selv ret glad for de kjoler, jeg har til leje. I samlingen er der både lange og korte kjoler. Nogle er med flæser, andre er glatte, nogle med blonder andre uden, nogle med slæb andre uden, og nogle er vintagemodeller. Der er noget for enhver smag. Udover kjolerne kan man også leje slør, hatte og spænder. Og hvis man efter at have lejet en kjole bliver så glad for den, at man vil beholde den som et godt minde, så er jeg også til at snakke med omkring et salg af kjolen, siger Maria Helene Isaksen.

Maria Helene Isaksen har haft flere forespørgsler, om hun ikke også udlejede galla- og konfirmationskjoler. Den slags kjoler har dog endnu ikke fundet vej til Stenløkken, men hun vil ikke afvise, at det kan komme på tale på et tidspunkt.

Man kan også leje slør hos Brudekjoleudlejning Fyn. Foto: Hasse Frimodt
Man kan også leje slør hos Brudekjoleudlejning Fyn. Foto: Hasse Frimodt

Bryllup: Lej din brudekjole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce