Brud fik mc-tur i stedet for børnene


Brud fik mc-tur i stedet for børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRÆF: Motorcykelfolket holdt pr-arrangement inden stort træf om et par uger
ODENSE: Vi er nødt til at tage den en gang til - den med vejret.

Når nu de fynske motorcykelklubber vil holde et pr-arrangement og invitere børn til at få en tur på kværnen, er det så særlig fedt, at det lyner og tordner, og regnen står ned i lårtykke stænger?

Nej vel.

Det blev da heller ikke til mange køreture med børn rundt i byen i går. Derimod fik en kommende brud en tur på en af de store maskiner. Lone Pedersen blev sammen med sin tilkommende, Henrik Hede Nielsen, hentet hjemme i Søhus og kørt ud til hver sit arrangement.

Dildo-party

Den kommende brud sad bag på "Der Alte" og hans 1100 kubik Yamaha Virago.

"Der Alte" er kælenavnet for æresmedlemmet i Virago MC Klub Fyn, 67-årige Karl Nielsen, Bolbro.

Lone Pedersen fik senere teoriundervisning i buskørsel og gav derefter sin brudgom og hans venner en bustur, de formentlig sent vil glemme. Siden var der tur med åfarten, besøg på Carslund, spisning under private former og et dildo-party hjemme ved en af veninderne, hvor pikant undertøj og legetøj blev vist frem.

Men tilbage til motorcyklerne:

- Vi holdt sidste år et lignende arrangement med kørsel for børn. Overskuddet fra det og fra salg af øl og vand går ubeskåret til et børnehjem efter vor samarbejdspartner, Odense Kommunes valg. Sidste år blev det til 5000 kroner, fortalte Morten Østlund, der er pr-ansvarlig.

17 fynske motorcykelklubber stod bag arrangementet, som er med til at ryste medlemmerne sammen.

Da avisens udsendte antyder, at motorcykler og rockere af nogle betragtes som forbundne kar, lyder svaret fra Morten Østlund:

- Vi er et fredeligt folkefærd. De har deres verden, vi har vores.

- Ja, vi er faktisk meget borgerlige, tilføjer en anden motorcykelentusiast.

Udover det gode formål med at samle penge sammen til børn var arrangementet på Flakhaven også ment som reklame for det store mc-træf, der om 14 dage finder sted ved Tusindårsskoven. Her samles flere tusinde mennesker og 1000 prægtige maskiner.

Brud fik mc-tur i stedet for børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce