Bror Juks på det våde græs


Bror Juks på det våde græs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LÆSERGOLF: Mr. Isaksen droppede Atlanterhavet til fordel for golfen
HOLLUFGÅRD: Bror Isaksen krydsede Atlanten i sin sejlbåd i 1985, og den gamle sejler havde forsvoret, at han nogensinde ville sælge den.

- Men i sidste uge gjorde jeg det nu alligevel. Utroligt, hvad golfen kan gøre ved én. Der er ikke tid til begge dele, konstaterer tøjmanden fra Faaborg, der i øvrigt slet ikke hedder Bror. I virkeligheden er han døbt noget meget indviklet. Poul Rasmus Fjord Isaksen. Det er der bare næsten ingen, der ved.

- Min mor kaldte mig Bror, lige fra jeg blev født - på grund af min storesøster. Det har hængt ved lige siden, fortæller Poul Isaksen, 67.

Solgt til stanglakrids

I det daglige hersker Poul Isaksen over Mr. Isaksen- butikkerne i Faaborg og Odense - et gammelt familieforetagende, som hans bedstefar, der oprindelig var marskandiser i Bogense, grundlagde i 1915.

- At have to butikker har den fordel, at når jeg ikke er i den ene, tror de alle sammen, at jeg er i den anden! Det passer også af og til - når jeg da ikke er på golfbanen. Og det er jeg tit, klukker Poul Isaksen, der faldt for golfen, da han for syv år siden var inviteret til en rund fødselsdag.

- Fødselaren fik foræret et sæt golfkøller, og så måtte vi jo ud i haven og prøve. Jeg var solgt til stanglakrids på stedet, fortæller Isaksen, der i sin tid spillede en del tennis sammen med Søren Clemmensen, Odense Golfklubs formand gennem 20 år fra 1983 til 2003.

Snydt i morgenregnen

- Søren forsøgte at presse mig til at spille golf, men det bed nu ikke rigtigt på. Bagefter har jeg bebrejdet ham, at han ikke pressede mig nok! Hvor er det ærgerligt, at man ikke tidligere kom i gang med dette pragtfulde spil, erklærer Bror Isaksen, der fyldt af kampmod gik friskt til angreb på Hollufgårdbanen i kvalifikationen i går. Men morgenregnen og de våde greens snød åbenbart manden, der ellers er vant til det våde element, og med 28 point endte det med nærved og næsten.

- Det var en gang juks, erkendte Bror Isaksen, der trods flere forsøg endnu har en Stiften-finale til gode.

Peter Birgers triumf

Mens regnen drillede de fleste på morgenholdene, lod Vestfyns Tommy Holm byger være byger og scorede 40 point, fire over idealscoren - og det var jo flot, skønt Holm havde 36 ekstraslag med sig ud på banen.

Det havde Odenses Peter Birger Jensen ikke. Han havde kun ét - og det fik han ikke brug for. Peter Birger scorede 16 pars og to birdies, hvilket gav 39 stablefordpoint og en slagspilsscore på 70, to under banens par. Desuden nuppede han A-rækkens nærmest flaget-konkurrence på det korte niende.

En sådan dag havde Thomas Bjørn og Anders Hansen været lykkelige for derovre i Skotland.

Bror Juks på det våde græs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce