Brandts viser fotos

Kunstneren Wolfgang Tillmans er en af de mange kunstnere, der er med på Brandts nye præsentation af nogle af sine mange, tusinde fotos.

Brandts viser fotos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første udstilling på Brandts viser nogle af museets store samling af fotos.

Brandts enorme samling af fotografi får ikke lov at stå og samle støv i kælderen. Torsdag blev en del af den foldet ud påny, og sat sammen på en ny og overraskende måde, som fordeler billederne over otte tematiske kategorier.

Hver kunstner har sin unikke tilgang til, hvad kameralinsen kan forevige - der er landskaber, portrætter, iscenesættelser, teknik-nørdede billeder blandet med abstrakte og konceptbaserede fotografier. Det giver et varieret blik ind i fotografiets verden. Ud over at fortælle den store lineære historie om mediets udvikling over de seneste 60 år, rummer udstillingen også et utal af små skæve, underfundige, alvorlige, poetiske fortællinger om vores tid, vores liv, vores blik på verden. Forklarer museet i en pressemeddelelse.

Det er billedkunstneren Jesper Rasmussen, som sammen med museets faste inspektør Anna Krogh er medkurator på udstillingen. De har valgt værker af blandt andre Diane Arbus, Pia Arke, Peter Brandes, Stig Brøgger, Sophie Calle, Krass Clement, Mads Gamdrup, Marianne Grøndahl, Keld Helmer Pedersen, Per Bak Jensen, Kirsten Klein, Søren Lose, Stuart McIntyre, Gregers Nielsen, Poul Pedersen, Trine Søndergaard og Wolfgang Tillmans.

Udstillingen kan ses fra fredag og frem til det, der for manges vedkommende vil være sidste dag i sommerferie, søndag 12. august 2018.

Brandts viser fotos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce