Fyns Politi er ikke nærmere en gerningsmand til påsat brand på kendt restaurant i Odense. Derfor henlægges den nu.

De har arbejdet med den, siden en eller flere ukendte personer natten til den 20 juni satte ild til den kendte restaurant Carlslund i Fruens Bøge i Odense.

Men nu er lokalpolitiet i Odense tæt på at henlægge sagen.

- Vi er desværre ikke kommet meget længere. Vi har efterforsket i mange forskellige retninger, men der har aldrig været en pil, der pegede i en retning. Derfor må vi nok desværre sige, at vi er langt fra at kunne finde frem til en gerningsmand, siger efterforskningsleder Carsten Arentoft Andersen til fredagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Det, at sagen bliver henlagt, betyder ikke, at politiet ikke kan efterforske mere i den.

- Vi sætter den ikke længere væk, end at vi hurtigt kan tage den frem igen, hvis der eksempelvis skulle komme en ny sag eller nye oplysninger, siger Carsten Arentoft Andersen.

Politiets tekniske undersøgelser har nu med 100 procent sikkerhed påvist, at branden var påsat.

Brandtomten er nu frigivet til ejeren, Odense Kommune. Onsdag aften besluttede byrådet, at stedet skal genopbygges af en privat investor, der skal findes i en udbudskonkurrence.

Skulle man have oplysninger om den påsatte brand, vil politiet stadig gerne have tip. Det kan ske på telefon 114.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle
1
Fire bud på at genopføre Carlslund

Fire bud på at genopføre Carlslund

Gode bekendte i strid om nyt Carlslund

Gode bekendte i strid om nyt Carlslund

Carlslund på vej i udbud

Carlslund på vej i udbud