Mordtiltalt forsøgte at sætte ild til rækkevilla i Bredagerløkken, hvor han kort forinden havde dræbt 47-årige Connie Christiansen
Odense: En hjemmelavet brandbombe skulle være med til at slette alle spor af drabet på den 47-årige Connie Christiansen i hendes rækkehus på Bredagerløkken i det østlige Odense.

Det fremgår af det anklageskrift, Statsadvokaten for Fyn i Sønderborg netop har udarbejdet, og hvor en 64-årig mand fra Helsingør er tiltalt for såvel drabet på sin ekskæreste og forsøget på at slette alle spor ved brandstiftelse.

Drabet skete den 4. maj sidst på eftermiddagen, men først dagen efter blev hun fundet død af sin datter.

Connie Christiansen blev efter at have haft samleje med den drabstiltalte mand kvalt og stukket i maven i sit rækkehus. Det skete den 4. maj sidst på eftermiddagen, men først dagen efter blev hun fundet død af sin datter.

Ifølge anklageskriftet skulle den 64-årige mand, som er tegner og medlem af en klub for langtids-piberygere i Lyngby ved København, have tildelt Connie Christiansen et 18 centimeter dybt knivstik i maven, og derefter har han kværket hende.

Bagefter har han forsøgt at slette alle spor i det lille to-værelses rækkehus ved at lave en brandbombe.

I husets køkken tændte han henholdsvis en ovn og en bordovn på maksimal varme. Inde i den ene ovn placerede han en flaske med alkohol, mens en anden lignende flaske blev placeret oven på bordovnen. I en af flaskerne var der presset et stykke stof ned, så det blev til en molotovcocktail.

Den 64-årige mand er ifølge anklageskriftet også tiltalt for at have anbragt et strygebræt i husets entre. Her har han placeret et tændt strygejern med varmefladen nedad på en bluse og et stykke stof, hvoraf et stykke af stoffet igen var presset ned i flaskehalsen på endnu en flaske igen som en molotovcocktail.

Hvad den drabstiltalte mand ikke vidste, da han forlod den dræbte kvinde var, at trods det varme strygejern blev stoffet ikke antændt og satte derfor heller ikke ild til indholdet af flaskerne.

Manden nægter sig skyldig i drab, selv om han har erkendt at have forvoldt hendes død, men det var ikke meningen, at hun skulle miste livet.

Ifølge statsadvokaten er sagen endnu ikke berammet ved retten, hvor den skal køre under medvirken af nævninge.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Pensionist dømt for drab igen

Pensionist dømt for drab igen

Pensionist anker dom for drab

Pensionist anker dom for drab

Datter får 100.000 i erstatning

Datter får 100.000 i erstatning