Natten til lørdag er en spejderhytte i Fruens Bøge brændt ned. Brandvæsenet har branden under kontrol. Spejderhytten ligger kun få meter fra den nedbrændte restaurant Carlslund.

En spejderhytte i Fruens Bøge er brændt ned i løbet af natten til lørdag. Odense Brandvæsen har branden under kontrol.

Brandvæsenet modtager meldingen om branden klokken 04.44 i nat og var fremme få minutter efter med fem slukningskøretøjer og 16 brandmænd.

Ifølge brandmester Tom Frydenlund er spejderhytten en ældre bygning, og ilden havde allerede kraftigt fat i bygningen, da de nåede frem.
- Hytten var fuldstændig overtændt. Det brændte i alle rum, ud af vinduerne og op gennem taget, fortæller han

Brændvæsenet fik branden under kontrol, så den ikke spredte sig til den omkringliggende skov.

Politi: For tidligt at sige noget om årsag til branden

Politiet har afspærret området omkring den brændte spejderhytte, og tre brandmænd vil lørdag formiddag være i færd med et efterslukningsarbejde.

Fyns Politi har afspærret området. I følge vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nylund, går de brandtekniske undersøgelser først i gang i begyndelsen af næste uge.
- På nuværende tidspunkt har vi ingen ledetråde eller mistænkte. Det er for tidligt at sige, om branden er påsat eller har en kobling til den nedbrændte restaurant Carlslund, fortæller Steen Nylund.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

Mere om emnet

Se alle
5
Ejer af nedbrændt værtshus: - Det er forfærdeligt

Ejer af nedbrændt værtshus: - Det er forfærdeligt

5
Politi: Nogle må have viden om brandstifter

Politi: Nogle må have viden om brandstifter

1
Samme mønster: Ny påsat brand minder om Carlslund-brand

Samme mønster: Ny påsat brand minder om Carlslund-brand