Søndagens brand hos firmaet Marius Pedersen på Havnegade i Odense har umiddelbart ikke lighedstræk med andre påsatte brande i Odense, fortæller politiet.

Undersøgelser på stedet, hvor branden opstod hos virksomheden Marius Pedersen søndag eftermiddag, peger i en sådan retning, at Fyns Politi har mistanke om, den er påsat.

Men politiet har ikke fundet nogle umiddelbare sammenhænge til andre påsatte brande, der har hærget Odense hen over sommeren.

- Der er ikke umiddelbart noget, der indikerer en sammenhæng, siger politikommisær Danny Glintborg fra Fyns Politi.

I forbindelse med branden har politiet efterlyst vidner, og det har i løbet af dagen givet pote. Flere har henvendt sig og fortalt, at de var på stedet, fortæller politikommisæren.

De nye vidner har dog ikke kunnet bidrage med noget afgørende.

Kigger på nabobrand igen

Den 24. januar var der brand i en anden virksomhed på Havnegade - nemlig H.J. Hansen. Her fortalte politiet, at det muligvis var noget af det affald, der var på stedet, der var selvantændt.

Danny Glintborg fortæller, at man giver den brand endnu et kig.

- Der er ikke noget, der indikerer det, men det er noget, vi kigger på, siger han.

I forbindelse med weekendens brand hos Marius Pedersen har Fyns Politi forsøgt at få forbindelse til en mand klædt i mørkt tøj, der angiveligt har stået og observeret brandstedet. Det er ikke lykkedes politiet at finde frem til manden endnu.