Boye og Boye


Boye og Boye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HVORFOR SKULLE der gå flere uger og stærke beklagelser, før borgmester Anker Boye gav sig og inviterede amtsborgmester Jan Boye med til det store royale besøg i næste uge?

Det er et godt spørgsmål. Med mange mulige svar.

Kun de nærmest involverede kender de rigtige, så vi andre må nøjes med at gætte.

LAD OS TAGE yderpunkterne:

Sæt nu Anker Boye fra begyndelsen har ment, at Jan Boye slet ikke skulle med, fordi han kunne stjæle opmærksomheden fra byens borgmester?

De to kan blive rivaler til posten ved næste års valg, hvis Jan Boye beslutter sig for at stille op. Derfor kunne det være god taktik at udelukke ham fra den store dag med maksimal offentlig bevågenhed.

Den udlægning vil Anker Boye selvfølgelig aldrig indrømme, stiftamtmand Ninna Würtzen, der har været dybt inde i sagen som hoffets repræsentant, kan af diskretionshensyn intet sige om det, og Jan Boye er, selv om han måtte kende den rette sammenhæng, for klog til at kommentere det offentligt.

Så det er foreløbig ren spekulation.

PÅ DEN ANDEN side:

Vi tager Anker Boye på ordet. Han havde fejlbedømt situationen, det var en fejl, at Jan Boye ikke var med i første omgang, og fejlen er nu rettet.

Hvor sandsynligt lyder det så?

Det er langtfra første gang, Odense har haft royalt besøg, så skulle rådhuset ikke kende etiketten, der påbyder, at amtsborgmesteren altid er med ved officielle besøg?

Om ikke andet, så burde en eller anden i borgmesterens stab af hjælpere vel have opsnappet den lapsus, at Jan Boye ikke stod på de første lister?

Og hvad med forklaringen om, at amtsborgmesteren først ikke skulle med på et afbud, men nu alligevel bliver inviteret i sidste øjeblik?

OG SÅ ER der alle forklaringerne midt imellem. Vælg selv.

Jørgen Volmer er journalist på Odense-redaktionen.

Boye og Boye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce