Lærerne fortjener respekt. - Det kan undre, at borgmester Anker Boye ikke vil mødes med dem

- Lærerne i Odense fortjener respekt for deres engagement og imponerende sammenhold, som er kommet til udtryk under den to og en halv uge lange lockout.

Det mener Borgerlisten - personificeret ved formanden, fhv. folketingsmedlem og fhv. folkeskolelærer Alfred Hansen.

- Lærerne har udvist en ærlig og reel vilje til at ville undervise de børn og unge, som kun venter på at få den undervisning, de har krav på.

- Det kan undre, at borgmesteren ikke har villet tage imod en indbydelse fra Odense Lærerforening. Borgmesteren og hele byrådet har en kæmpe opgave i at udmønte lærernes engagement og kompetencer til en aktiv skolepolitik, når konflikten er overstået, mener Borgerlisten.

- Netop skolerne i Odense har de seneste år været udsat for urimelige besparelser, og nu skal de igen lægge ryg til besparelser på over 100 millioner kroner, siger Alfred Hansen.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
4
Løbende lærer: Ikke den samme gnist

Løbende lærer: Ikke den samme gnist

1
Lang lockout: Lærere vil undervise igen

Lang lockout: Lærere vil undervise igen

3
Løfter, der ikke kan holdes: Skoler ville gennemføre afgangsprøver

Løfter, der ikke kan holdes: Skoler ville gennemføre afgangsprøver