Borgerligt Centrums enmandshær

Thomas Gulløv Longhi er spidskandidat for Borgerligt Centrum til byrådsvalget.

Borgerligt Centrums enmandshær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Gulløv Longhi er spidskandidat for det lille parti, som ønsker et samarbejde over midten

Odense: Borgerligt Cenrum stiller op til byrådsvalget til efteråret, hvor landets nyeste parti har valgt den 34-årige Thomas Gulløv Longhi som spidskandidat.

Til daglig arbejder han som forsker og underviser i forandringsledelse på SDU. Som politiker vil han arbejde for, at alle mennesker skal behandles ligeværdigt, står der i hans pressemateriale. Men hvad betyder det i praksis?

- At vi er et humanistisk parti. Vi mener, at alle skal have lige vilkår og lige muligheder. Vi er ikke alene et liberalt parti, som vi tit bliver beskrevet som, men også et socialt ansvarligt parti, siger han.

Partiet har indgået valgforbund med De Konservative.

- Vælgerne har krav på at vide inden valget, hvilken side deres stemme går til. Vi har indgået et valgforbund med De Konservative, så en stemme på os er ikke spildt, selv om vi ikke kommer ind, siger han.

Borgerligt Centrum vil ikke være en del af en konstitueringsaftale, hvis Dansk Folkeparti også er med i den. Partiet ønsker at arbejde imod blokpolitik, som Thomas Gulløv Longhi mener, har præget byrådet i lang tid.

- Vi ønsker at trække byrådet ind mod midten. I Odense er der nogen træthed at spore, fordi begge sider i byrådet mere er gået op i politiske prestigeprojekter fremfor politiske kerneydelser til borgerne, siger han.

Indtil videre har partiet kun udpeget de to spidskandidater: Thomas Gulløv Longhi til byrådet og Jeppe Søe til regionsrådsvalget.

- Vi har en åben liste. Partiet har kun eksisteret i 100 dage, så vi er parate til at stille flere op, hvis en god kandidat dukker op, siger Thomas Gulløv Longhi.

Borgerligt Centrums enmandshær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce