Bolighaj ikke i gavehumør over for Stiftstidende

Mange familier benyttede sig i går af muligheden for at få en gratis julepakke fra boligudlejer Johnny Aastrup Roiy, der delte ud fra lokalerne i forsamlingshuset på Rantzausvej. Men velgørenheden rakte ikke til, at Stiftstidende kunne få en kommentar fra Johnny Aastrup Roiy, der blandt andet har tabt ni sager i Huslejenævnet uden at efterkomme afgørelserne.
Foto: John Fredy

Bolighaj ikke i gavehumør over for Stiftstidende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udlejeren Johnny Aastrup Roiy uddelte i går julepakker til fattige familier, men det gode julehumør rakte ikke til, at Fyens Stiftstidende kunne få en kommentar til balladen om hans udlejningsmetoder

Odense: Hans lejere klager over ham gang på gang, Huslejenævnet dømmer mod ham i sag efter sag, håndværkere beskylder ham for at løbe fra regningen, hans egen brancheorganisation vil af med ham og lejerforeninger advarer mod nogensinde at leje en lejlighed af manden.

Udlejeren Johnny Aastrup Roiy er, som man kunne læse i gårsdagens avis, en yderst upopulær herre på det fynske boligudlejningsmarked, dels fordi han snyder både lejere og håndværkere, men også fordi han i adskillige tilfælde har ignorereret Huslejenævnets afgørelser.

Men ud over at gøre sig fortjent til titlen som bolighaj er Johnny Aastrup Roiy også velgører, og i går delte han for fjerde år i træk julepakker ud til fattige familier.
Johnny Åstrup Roiy under en tidligere juls pakning af julepakker til fattige enlige forsøgere.
Johnny Åstrup Roiy under en tidligere juls pakning af julepakker til fattige enlige forsøgere.
Foto: Kim Rune

Ignorerede juleønske

Fyens Stiftstidende har de senere dage forsøgt at få en kommentar til boligsagen fra Johnny Aastrup Roiy, men uden held. Derfor besluttede vi at troppe op ved forsamlingshuset på Rantzausvej i håbet om at fange ham i julehumør og få en kommentar til sagen. Men dagens velgører havde intet tilovers for Stiftstidendes juleønske.

- Hvad er jeres agenda her? Jeg bryder mig ikke om jeres tilgang til tingene, var Johnny Aastrup Roiys umiddelbare reaktion på tilstedeværelsen af avisens udsendte.

Jeg vil gerne stille dig et par spørgsmål. Kan vi ikke gå udenfor i tre minutter og tale sammen?

- Nej, det er jeg ikke interesseret i, jeg har intet at sige.

Jeg vil bare gerne stille et par spørgsmål til boligsagen.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg vil gerne bede jer om at gå nu.

Hvis det passer dig bedre, kan jeg ringe lidt senere, når du er færdig her?

- Nej, det skal du ikke. Jeg har ingen kommentarer, sagde Johnny Aastrup Roiy, inden avisens udsendte igen, høfligt men bestemt, blev bedt om at forlade forsamlingshuset.

Bolighaj ikke i gavehumør over for Stiftstidende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce