Bolbros posthus lukker


Bolbros posthus lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BESPARELSE: Nærmeste posthus er nu Tarup
BOLBRO: Posthuset på Middelfartvej i Bolbro står foran lukning, og det vil sandsynligvis ske allerede i september.

Derefter vil kunderne i Bolbro have adskillige kilometer til nærmeste posthus, som er i Tarup. Planerne for lukningen er Post Danmarks ferieramte ledelse ikke meget for at kommentere.

- Ja, det er tanken, lyder det fra privatkundechef i Post Danmark i Odense, Peter Saager.

Lejemål opsagt

Mere konkret indrømmer han, at lejemålet for posthuset ved siden af apoteket er opsagt til en gang i efteråret eller senest 1. december.

- Det har jeg ikke lige her ved hånden, men det er november, december eller deromkring, siger Peter Saager.

Når Post Danmark nu igen lukker et posthus, er det på grund af færre kunder. Mange betaler i dag deres indbetalingskort via homebanking, så de ikke længere behøver at stå i kø på posthuset.

- Nu er der ferielukket i Bolbro lige nu. Så regner vi med, at vi flytter ind i posthuset i Brandts Passage i efteråret, og det får formentligt også indflydelse på, hvornår vi flytter ud af Bolbro, siger Peter Saager.

Underskriftsindsamling

Han ved godt, at der er en underskriftsindsamling i gang blandt beboerne i Bolbro for at bevare posthuset på Middelfartvej. Ifølge ophængte plakater hos bl.a. købmanden på Hauges Plads sker lukningen allerede i september.

Der er tre medarbejdere ved posthuset i Bolbro, som enten får tilbudt job ved posthuset i Tarup eller stopper frivilligt.

- Holder de op frivilligt, eller er de sagt op?

- Nej, vi har en jobbørs. De kommer måske til noget andet arbejde. Det er lidt forskelligt, hvordan det løses. Det kommer an på, hvor gamle de er, siger Peter Saager.

Han afviser, at de tre ansatte bliver fyret.

Ifølge privatkundechefen er det ikke besluttet endnu, om der i stedet for posthus skal oprettes en mindre postbutik, som det er sket andre steder i Odense.

Bolbros posthus lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce