BørnefestiBAL kommer til Odense


BørnefestiBAL kommer til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år festede 15.000 mennesker til BørnefestiBAL i København. Til maj går turen til Odense.

Odense: Hvis familierne i Odense har efterlyst en børnefest, så bliver deres ønsker opfyldt. Arrangementet BørnefestiBAL har nemlig kurs mod Munke Mose til maj, efter en stor succes i København sidste år. Den 15. maj afholdes festivalen, som især er målrettet de 1 til 12-årige børn. Prikken over i'et er, at det kun koster 50 kroner at komme med til børnefest.

Der vil blive åbent for salg af billetter i den kommende uge via billetlugen. Man kan også holde øje med Facebookgruppen 'BørnefestiBAL', som vil oprette en begivenhed for festivalen.

- Hvis man skal sikre sig at komme til den bedste dag for familien nogensinde, så skal man tage til BørnefestiBAL. For der er man garanteret verdens sjoveste dag. Jeg møder stadig børn, som siger "det er dig fra BørnefestiBAL!", fortæller stifter af festivalen Kalle B.

Pippelipop

Kalle B er hjernen bag familiefesten, og er i børneuniverset kendt for pladen Pippelipop, der udkom i 2013. Den voksne generation kender ham som manden bag Stella Polaris arrangementet, som også tidligere gæstede Odense.

Kalle B optræder naturligvis med numrene fra Pippelipop til BørnefestiBAL, og derfor kan børnene glæde sig til at høre 'Legepladsen', 'Drømmespand' og 'Korrekt Bavian'.

Du kan læse mere om Kalle B og arrangementet i dagens Fyens Stiftstidende. (misau)

BørnefestiBAL kommer til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce