Børn trives bedst hos deres familie


Børn trives bedst hos deres familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I FLERE KOMMUNER, blandt andet Odense Kommune og nu senest Broby Kommune, har man svært ved at finde ud af, at borgernes børn befinder sig bedst hos deres egen familie.

I 2004 ønsker ingen borgere deres børn eller børnebørn fjernet fra familien.

ODENSE Kommune med Anker Boye som borgmester har brugt utallige hundreder af millioner skattekroner på tvangsfjernelser af børn, og kommunenes økonomi er som bekendt løbet løbsk.

Kommunen er i forvejen hårdt trængt.

Den har solgt ud af jord og fast ejendom og har foretaget nedskæringer, besparelser, lukninger og fyringer.

Det næste skridt, der er besluttet at tage for at komme den slunkne kommunekasse til undsætning, er at holde udsalg af de guldrandede aktier i Odense Energi A/S.

Var det ikke værd at overveje at indstille de mange tvangsfjernelser, når der ikke er råd til dem, og når børnene desuden befinder sig bedst hos deres egne familier?

VI HAR SELV oplevet socialdemokratisk familiepolitik ved at få to af vore børnebørn tvangsfjernet af Børn- og Unge afdelingen, Rosengården. Vi, morforældrene, har fået lov til at have Camilla en weekend om måneden. Hendes lillesøster ser vi aldrig, noget distriktslederen i Børn- og Unge afdelingen har sørget for.

CAMILLA på snart otte år er utrolig ked af det, når hun efter sit besøg hos os og sin mor, der bor hos os, skal returnere til Århus.

Hun har altid betragtet vort hjem som sit, og det gør hun stadig.

Det skal også nævnes, at vi i mange år har passet vore fire andre børnebørn uden problemer. Problemer opstår først, når kommunen blander sig.

VI HAR I ØVRIGT skriftligt henvendt os flere gange til Anker Boye i den tro, at han er borgmester for alle byens borgere. Men der har vi altså taget grueligt fejl.

Grete og Erhardt Knudsen, Aarestrupsvej 12, Odense M.

Børn trives bedst hos deres familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce