Bodega-ejer konkurs


Bodega-ejer konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SLUT: Fuglsang Bodega erklæret konkurs kort efter skyderi mod stedet
ODENSE: Tre bodegaer i Odense har nu set deres endeligt, efter at indehaveren af de tre, Greta Kollemorten, er blevet erklæret konkurs.

Den ene af de tre, Fuglsang Bodega i Næsby, kom for nylig i offentlighedens søgelys, efter at ukendte gerningsmænd affyrede flere skud mod bodegaen.

Men ifølge advokaten, der er kurator i konkurssagen, er der ingen forbindelse mellem skyderiet og konkursen.

- Allerede inden skyderiet, var der planer om at afhænde Fuglsang Bodega, siger Lotte Virkelyst fra Focus Advokater i Odense.

Greta Kollemorten har også ejet Dania Bodega på Kochsgade, men den lukkede allerede for et år siden på grund af økonomiske vanskeligheder.

Planer om salg

Hun forsøgte at videreføre Fuglsang Bodega og Bakkens Bodega på Middelfartvej, men Bakkens Bodega måtte lukke 1. juli på grund af svigtende indtjening. Bakkens Bodega og Dania Bodega er også med i konkursen, selv om de allerede er lukkede.

På det tidspunkt, da skyderiet mod Fuglsang Bodega fandt sted, var der planer om at afhænde den og forhandlinger med en mulig køber var i gang, oplyser advokaten.

Inden for kort tid vil det blive afklaret, om denne køber stadig er interesseret i at overtage Fuglsang Bodega.

Skyderiet mod Fuglsang Bodega er endnu ikke opklaret. Det fandt sted 7. juli klokken 04.07, hvor to mænd kørte forbi bodegaen på Fugl-sang i Næsby, mens de med en kaliber 45 pistol og et haglgevær skød mod værtshusets vinduer og facade.

Fire af projektilerne endte i bagvæggen i billardlokalet.

Siden skyderiet har politiet undersøgt stedet for spor, og har blandt andet fundet patroner på vejen.

Det bedste spor, politiet har, er signalementet af gerningsmændenes bil. Den beskrives som en ældre fem døres model, muligvis en Toyota Corolla, sølvfarvet, og med to umalede sorte forskærme.

Men trods det noget særprægede udseende på bilen, er den endnu ikke fundet.

Avisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Greta Kollemorten til konkursen.

Bodega-ejer konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce