Bob-billetter til salg i døren


Bob-billetter til salg i døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: De sidste af 5000 billetter til Bob Dylan-koncerten bliver sat til salg i døren på Arena Fyn i aften.

Ifølge direktør Hans Quistgaard fra JVB Concerts vil der stadig være nogle af de 5000 billetter tilbage ved indgangen. De blev sat til salg med udgangen af marts, og han havde regnet med at melde udsolgt efter blot en formiddag. Men han afviser at være skuffet.

- Vi får næsten solgt ud, og det er jo okay, så vi er tilfredse, siger Hans Quistgaard.

Billetpriserne er som nævnt på forsiden de dyreste på turneen, men ifølge arrangøren har det være enten-eller med Bob Dylan.

- Der er desværre ikke så mange muligheder for at forhandle - ellers måtte vi sige farvel til koncerten, siger Hans Quistgaard.

Heller ikke Roger Waters-koncerten for nylig med billetter til mellem 700 og 900 kroner blev udsolgt, og ifølge tidligere leder af Rytmeposten i Odense, Jan Aaskov, er markedet ved at være mættet.

- Police-koncerten i Sønderjylland blev aflyst, og vi er ved at nå et mætningspunkt efter at jyske borgmestre nærmest stod i kø efter navne, forklarer Jan Aaskov.

Indehaver Klavs Styrbæk fra Restaurant Kvægtorvet i Odense har dog sikret sig en billet til koncerten i god tid. Han har tidligere hørt Bob Dylan i Aalborg til en billetpris på omkring 600 kroner.

- Det må ikke blive meget dyrere end 770 kroner. Men det skal også koste mere, end når man står som nummer 31.000 og hører Rolling Stones, vurderer Klavs Styrbæk. (bæk)

Bob-billetter til salg i døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce