Blomster til en rigtig prinsesse


Blomster til en rigtig prinsesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BUKET: To lokale blomsterbindere leverer buketter til Mary
ODENSE:Hvordan skal en buket til en ægte prinsesse se ud? Det har to blomsterbindere fra Odense fået lov til at give hver deres bud på.

- Den buket har været færdig inde i mit hoved, før den overhovedet blev bestilt, siger Ida Simonsen, indehaver af Den Lille Idas Blomster på Dalumvej.

Siden brylluppet i maj, har Ida Simonsen gået og forestillet sig, hvordan en buket til Mary kunne se ud.

- Op til brylluppet talte vi meget her i butikken om, hvordan mon brudebuketten blev og resten af blomsterudsmykningen kom til at se ud, fortæller Ida Simonsen og fortsætter:

- Jeg har længe ønsket mig at få lov til at lave en buket til hende, så jeg var meget glad, da jeg blev spurgt. Det er en stor ære, siger hun.

Kun med roser

Buketten fra hendes hånd skal overrækkes ved kronprinsparrets besøg i zoologisk have af zoo-direktørens datter, den 10-årige Sille Gisselmann Andersen.

- Jeg har bestemt mig for, at det skal være en buket kun i roser. Det skal være roser i forskellige farver og størrelser. Jeg tror farverne bliver noget kanelfarvet over en lys laksefarvet til cremefarvet hvid. Men det kommer også an på, hvad jeg kan få af materialer, siger Ida Simonsen.

En duft af Tommelise

Også i Blomsteriet i Korup er der stor royal travlhed.

Her skal Birgitte Simonsen kreere den buket, som skal overrækkes til prinsessen, når parret ankommer til havnen i Odense.

Det er den ni-årige Ditte Hoel Faber, der skal overrække buketten. Hun har lige for tiden hovedrollen i forestillingen "Tommelise", som opføres i Den Fynske Landsby af H.C. Andersen Festspillene.

Og fordi buketten skal overrækkes af Tommelise har Birgitte Simonsen planlagt at lade buketten inspirere af eventyret om den lille pige.

- Det bliver en enkel buket, så den passer til prinsessens meget enkle stil. Jeg vil også forsøge at komme små perler formet som sommerfugle i buketten, fortæller Birgitte Simonsen, der også vil forsøge at finde blomster, der dufter meget, så de kan holde til en lang dags strabadser.

Også Birgitte Simonsen føler sig meget beæret over at få lov til at levere en af de royale buketter.

- Jeg blev bare så glad, da jeg blev spurgt. Det er virkelig en stor ære, siger hun.

Også på rådhuset vil kronprinsesse Mary få overrakt en buket, ligesom hun også vil blive budt velkommen i Vollsmose med en buket. Begge disse bliver bundet af Annie Frøstrup Mortensen, Odense Kommunes egen blomsterdekoratør.

Blomster til en rigtig prinsesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce