Biltyv smadrede ind i bil og stak af

En flugtbilist fik hærget flere biler i sin iver for at slippe væk fra politiet kort før klokken fire i går eftermiddags.
Foto: Carsten Bundgaard

Biltyv smadrede ind i bil og stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: En biltyv stak i går eftermiddags af fra politiet.

Manden, som kørte i en stjålet bil, var impliceret i et færdselsuheld ud for Kochsgade nummer 26. Personen i den anden bil blev indlagt med muligt piskesmæld.

Biltyven bekymrede sig dog ikke om den anden bilists helbred, men drønede derimod væk fra ulykkesstedet. I løbet af flugten nåede han at smadre ind i tre parkerede biler, oplyser vagtchef Erik Halkjær fra Fyns Politi.

Skal nok blive fanget

Politiet satte efter manden, som stillede bilen og slap væk til fods. Erik Halkjær er dog overbevist om, at politiet får fat i biltyven.

- Hans nøgler og mobiltelefon lå stadig i bilen, så vi skal nok finde frem til gerningsmanden, siger vagtchefen, som ikke har flere detaljer om biljagten.

29-årige Michael Hansen, som bor på Kochsgade overværede episoden. Han fortæller, at han så gerningsmanden brage ind i både en bilist og en cyklist ud for Ungarsk Vinstue ved Bredstedgade, da politiet var i hælene på flugtbilisten efter den første trafikulykke.

- Der lød et ordentligt brag, fortæller Michael Hansen.

Da biltyven ikke kunne komme videre i bilen, løb han fra stedet. Øjenvidnet forsøgte selv at sætte efter ham på cykel, men det lykkedes flugtbilisten af stikke af ved togskinnerne og krattet i området, fortæller Michael Hansen.

Biltyv smadrede ind i bil og stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce