Bilka inviterer til stor streetfodbold-turnering

Bilkas parkeringsplads bliver til sommer omdannet til en stor fodboldbane, når den største streetfodbold turnering i Danmark med i alt 540 kampe fordelt på 10 byer kommer til Odense. Foto: Pressefoto

Bilka inviterer til stor streetfodbold-turnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til sommer afholder Bilka for andet år i træk "Bilka Live - Street Tour", hvor både drenge og piger kan deltage i den store streetfodbold-turnering på Bilkas parkeringsplads.

Odense: Parkeringspladsen ved Bilka bliver den 9. og 10. juni lavet om til en stor fodboldbane, når "Bilka Live - Street Tour 2018" kommer til Odense.

Fodboldglade piger i alderen 12-13 år og drenge i alderen 10-13 år kan deltage. Lørdag den 9. juni spilles de indledende runder, og søndag den 10. juni finder finalerne sted, hvor børn fra hele landet kommer til Odense.

En kamp varer fem minutter, og det er især det tekniske spil, hvor det går hurtigt med mange driblinger, flere mål og mindre pasningsspil, som er vigtige i disse kampe.

Dagene er for hele familien, og stemningen skabes sammen med en kommentator og forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Der er præmier på højkant til de tre bedste på finaledagen.

Penge går til børnene

Bilka Live arrangerer turneringen som et indsamlingsprojekt for at støtte børns trivsel i Danmark. Det koster 250 kroner at deltage, og pengene går ubeskåret til Børns Vilkår og projektet "Børn hjælper børn".

Udover Odense afholdes "Bilka Live - Street Tour 2018" blandt andet også i København, Næstved, Kolding og Esbjerg.

Der er plads til otte drengehold i aldersgruppen U10+U11 og U12-U13, og hos pigerne er der plads til otte hold i aldersgruppen U12-U13. Et hold består af fire til seks spillere.

Tilmelding kan ske på www.streetfodbold.dk.

Bilka inviterer til stor streetfodbold-turnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce