Bilister "lokkes" i en blindgyde

Bilisterne på Hestehaven blev op mod 1. september via skilte varslet om lukningen for gennemkørende biltrafik. Foto: Karsten Hüttel.

Bilister "lokkes" i en blindgyde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lukningen af Hestehaven betyder, at Margueritruten nu ender blindt. Kommunen: - Vi gør noget

Da Odense Kommune 1. september lukkede for gennemkørsel på Hestehaven i den sydlige del af Odense, blev der samtidig sat en "bom" for Margueritruten.

- Nu har man sat skilte op, der forbyder gennemkørende motorkørsel på Hestehaven, men skiltene, der markerer Margueritruten, er ikke ændret, så turister, der følger Margueritruteskiltene, bliver lokket i en fælde, skriver Henning Thyme, Hjulets Kvarter 23 i Holluf Pile.

Stig Langsager, der er kommunal projektchef på forlængelsen af Munkebjergvej, som er årsagen til Hestehavens lukning, bekræfter, at Margueritruten er ramt af lukningen.

- Jeg er opmærksom på det og har ansøgt Naturstyrelsen om en ændring. Jeg forventer at få tilladelse til at ændre ruten snarest og vil så ændre skiltningen, skriver han i en mail til Stiftstidende.

- Det hjælper vel i den mellemliggende tid ikke de bilister, der måtte komme der. Kan I ikke dække skiltene over?

- Uanset om jeg dækker skiltene over eller ej, vil folk komme i vanskeligheder. Enten vil de møde en blind vej, alternativt vil ruten "forsvinde".

- Jeg har derfor valgt at lade skiltene blive, hvor de er, indtil jeg kan gøre det rigtigt. Da vi er uden for den primære ferieperiode, vurderer jeg, at generne i forhold til Margueritruten vil være minimale for trafikanterne, svarer Stig Langsager.

Hestehaven er lukket for gennemkørende trafik i forbindelse med Munkebjergvejs forlængelse til en ny motorvejsafkørsel.

Bilister "lokkes" i en blindgyde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce