Bilister cykler - med motor


Bilister cykler - med motor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen sender 100 elcykler på gaden mandag for at få flere bilister til at cykle

Odense: Bilister i Odense skal overtales og overbevises om, at cyklen faktisk er en fremragende måde at bevæge sig på.Og en bedre måde at komme frem på i byen end bilen.

Derfor slipper rådmand Jan Boye mandag 100 elcykler løs i byen. Og de 100, som nu skal til at cykle med hjælp fra en lille el-motor, blev fundet i december ud fra en stor gruppe af interesserede. Alle bruger i dag bilen enten til arbejde, fritidsaktiviteter eller studiet, og de skal nu de næste seks måneder i højere grad cykle.

De 100 deltagere har alle været gennem et sundhedstjek, og de skal efter kampagnen igen have et tjek. Formålet er at se, hvor meget sundere deltagerne er blevet efter kampagnen.

- Jeg glæder mig til at skyde det her flotte projekt i gang. Det viser virkelig, at vi i Odense tænker i innovative og bæredygtige baner for at få byens borgere til at vælge cyklen frem for bilen, siger Jan Boye.

- Vi vil gerne hjælpe bilisterne til at overvinde den barriere, det kan være at lade bilen stå, ved at gøre det lettere at tage cyklen. Vi tror på, at den her kampagne kan synliggøre elcyklens kvaliteter og vise bilisterne, at springet fra bil til elcykel ikke er så stort, siger den tidligere borgmester.

Kampagnen sættes i gang fra Odense Slot, når alle 100 elcyklister mødes til en cykeltur rundt i byen. Feltet føres an af rådmanden, som også vil køre på elcykel.

Bilister cykler - med motor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce