Bilist om kontrovers med cyklist: - Jeg havde fat i kraven på ham og intet andet

Bilisten, der tirsdag var involveret i et voldeligt sammenstød med en cyklist i Korup, har en anden version af historien end cyklisten.

Bilist om kontrovers med cyklist: - Jeg havde fat i kraven på ham og intet andet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklists version af et overfald tirsdag eftermiddag i Korup bliver afvist af bilist, som dog erkender, at han gik for langt, da han blev truet af cyklisten.

- Det var slet ikke sådan, det foregik.

Sådan lyder det fra den bilist, som tirsdag eftermiddag var involveret i et voldeligt sammenstød med en cyklist i krydset Kalørvej/Ejlstrupvej i Korup.

Bilisten har kontaktet avisen for at fortælle sin version af historien, som Fyens.dk bragte onsdag middag på baggrund af et interview med cyklistens far Henrik Sand Millennium.

- Han (cyklisten, red.) holder ude på vejen bag en bil, da jeg skal svinge til venstre, og jeg kan ikke se ham på grund af bilen. Da jeg drejer, når jeg lige at bremse op, fordi han kører skråt over vejen lige ud foran mig. Jeg ruller vinduet ned, og han råber lige ind i hovedet på mig, mens jeg sidder med min fireårige datter: "Jeg smadrer dig kraftedeme - jeg smadrer dig", fortæller bilisten.

Han ønsker at være anonym, men avisen kender hans identitet.

Bilisten stiger derefter ud af bilen for at tale med den 17-årige cyklist.

- Da jeg kommer ud, løfter han cyklen op og giver mig et dask med dækket. Det gør, at jeg nok bliver lidt for hurtig hidsig og tager fat i ham i kraven og smider ham over i hækken. Jeg slipper ham, og så giver han mig endnu et dask med cyklen, og det er der, hans hjul går i stykker, forklarer bilisten, som derefter kører hjem med datteren.

Han beslutter sig for at tage tilbage, fordi han ikke vil have, at sagen skal gå i glemmebogen, som han betegner det.

Ifølge bilisten diskuterer de situationen. Cyklisten vil have, at bilisten skal erstatte hans hjul, men det nægter bilisten, da han ikke mener, at han har gjort noget forkert, og at det er cyklisten, der har givet ham et dask med cyklen.

Tilbudt et mæglingsnøde

Bilisten tilkalder politiet for afgive en forklaring, og han erkender over for patruljen, at han har haft fat i cyklisten.

- Jeg har ikke taget kvælertag på ham. Jeg havde fat i kraven på ham og ikke andet, siger bilisten, der også er påvirket af situationen.

- Da jeg kørte min datter i børnehave i morges, sagde hun: "Tror du, at ham på cyklen kommer og smadrer dig?" Det gør så ondt i mit hjerte, at min pige skal tænke på det, siger bilisten.

Han har haft kontakt med cyklistens far - Henrik Sand Millennium - og tilbudt et mæglingsmøde med sønnen.

- Jeg synes, det er kommet alt for langt ud, og det var slet ikke meningen. Jeg vil gerne have, at vi får snakket ud om tingene, så vi kan få det overstået, siger manden, som erkender, at han bærer en del af skylden for, at sagen har grebet om sig efter faderens Facebook-opslag, som torsdag ved 15-tiden var blevet delt over 6000 gange.

- Jeg siger ikke, at jeg er fuldstændig uforskyldt. Jeg skulle bare have kørt min vej, men når han står og skriger mig ind i ansigtet, at han vil smadre mig, og jeg så får et dask med en cykel, hvad skal man så gøre?

Henrik Sand Millennium bekræfter, at han har talt med bilisten og fået tilbuddet om et mæglingsmøde.

- Vi vil ikke afvise det, siger Henrik Sand Millennium, som fortæller, at han er blevet kontaktet af flere vidner, der ifølge ham bekræfter sønnens udlægning, og derfor overvejer de at melde overfaldet til politiet.

Bilist om kontrovers med cyklist: - Jeg havde fat i kraven på ham og intet andet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce