Hvor uheldig kan man være. Ja, en odenseansk bilist var onsdag aften kort før klokken 22.00 særdeles uheldig, da vedkommende på Vesterbro havde fået bragt sig selv og sin bil ind i en forkert bane. Bilisten holdt i en venstresvingsbane, men ville skifte til ligeud-banen. Derfor kiggede vedkommende godt i spejlene og begyndet at bakke lidt tilbage, for at kunne foretage vognbaneskiftet. Men så langt nåede bilisten ikke. Det satte politiet en stopper for. Helt bogstaveligt. En patruljevogn fra Fyns Politi var nemlig kørt ind bag bilisten i venstresvingsbanen, og ved bilistens manøvre blev patruljevognen påkørt. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Selv om der kun skete begrænset materiel skade, så kan uheldet godt få hen og koste lidt på grund af overtrædelse af færdselsloven.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune