Bidt af byrådet

Karsten Kjærby (K) har stor lyst til endnu en periode i byrådet i Odense.
Foto: Robert Wengler

Bidt af byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De nye politikere i Odense Byråd er positivt overrasket og er klar til at tage en tur mere, når der er valg næste gang.

ODENSE: Fælles for de byrådsmedlemmer, der er valgt for første gang, er, at de to og et halvt år inde i valgperioden har armene i vejret.

- Arbejdet er langt mere spændende, interessant og vedkommende, end vi turde håbe på, lyder det samstemmende fra de 13 nyvalgte.
Det samme har Thomas Funding, der ved det sidste byrådsvalg blev valgt for Socialdemokraterne.
Det samme har Thomas Funding, der ved det sidste byrådsvalg blev valgt for Socialdemokraterne.
Foto: Privatfoto

Lækkert

- Det er noget andet end at være leder i en privat virksomhed, men det er lækkert med de nye udfordringer. Jeg har stor lyst til at blive valg til en ny periode, siger den konservative Karsten Kjærby, der er produktionsleder på Albani og samtidig formand for Ledernes Hovedorganisation på Fyn.

Karsten Kjærby blev valgt som 11. og sidste konservative medlem med 117 personlige stemmer - eller sølle fire flere end både Jack Nielsen og Hanne Askou.

I den anden side af salen tripper socialdemokraten Thomas Funding for at få fire år mere.

Det smager af mere

- Det er utroligt spændende i By- og Kulturudvalget at være med til at udvikle byen, og så har jeg lige fået nye udfordringer som politisk ordfører. Det smager af mere politik, siger han.

To af de syv partier i byrådet har allerede udpeget deres spidskandidat. Socialdemokraterne pegede sidste sommer på rådmand Anker Boye. Han blev ellers udfordret af det medlem i gruppen med højest anciennitet, Tina Bue Jensen, men hun trak sig i sidste øjeblik.

Tidligere i år gav Venstre håndslag til rådmand Jane Jegind.

Konservative vælger i januar næste år borgmester Jan Boye, og næsten lige så sikkert er det, at de fire øvrige spidskandidater bliver:

Stina Willumsen SF, Per Berga Rasmussen, Enhedslisten, 1. viceborgmester Alex Ahrendtsen, Dansk Folkeparti og rådmand Erik Simonsen, Ny Alliance.

Læs mere om byrådet i dagens Fyens Stiftstidende

Bidt af byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce