Firmasporten åbner allerede nu for tilmelding til mudderløb i Odense, der finder sted i oktober

Odense: Odense er igen med på det mudrede landkort med motionsløbet Xtreme Mandehørm.

Alt i alt kan 8600 mænd landet rundt komme til at løbe det cirka 12 kilometer lange mudderløb. Det sker først til efteråret, men tilmeldingen er allerede åbnet.

Den 8. oktober vil op til 1000 mænd deltage i Odense.

Den korte genvej

Tre steder blandt andet i Fredericia vil der ifølge arrangørerne være mulighed for at vælge en kortere distance på otte kilometer - den såkaldte "short cut".

- Det er en livline til dem, som har undervurderet, hvor hårdt det er at løbe Xtreme Mandehørm. Vi vil også gerne give plads til de hanner, som har viljen, men ikke benene til at gennemføre den lange distance, siger Steen Sulstad Pedersen, løbsansvarlig i Dansk Firmaidrætsforbund.

Der bliver i år skruet lidt ned for tyrolermusikken. Evalueringerne har nemlig vist, at deltagerne hellere vil have rock, efter de har gennemført det cirka 12 kilometer lange motionsløb i mudder med flere hårde forhindringer fortæller Steen Sulstad-Pedersen.

Det første løb finder sted 1. oktober i Aabenraa og Fredericia, og der sluttes af 15. oktober i Hillerød og Aarhus.

Billetter købt inden 1. juni koster 545 kroner.

Xtreme Mandehørm er et løbekoncept fra Dansk Firmaidrætsforbund, som er Danmarks tredjestørste idrætsorganisation.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.